Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

ZSÍRBlog

Tartalom 1 2 3 4 5

ma egy teljesen egészségtelen dolog történt velünk

2004-09-12 09:58:54
 

...felkeltünk időben. már magunkhoz képest. ilyen ez az allergiás időszak, a paraszt bioritmusára húzódik. az éj folyamán a következők történtek:

- Lajosbácsi bal lábáról leesett a gumicsizma. ebből nyilvánvaló, mitől kezdtünk el akut allergiás tüneteket produkálni. az egyik tehénnek az öt bendője mellé nőtt még három tüdeje is, hogy megfelelő mennyiségben tudja kiszűrni a szolgaságba taszított tiszta oxigént a levegőből.

bebaszov szépeket álmodott: lízingelt egy ZSÍR új betakarítógépet. a tesztüzemi balesetnek csak 38 halálos áldozata volt - de krónikásunk igazán tudott volna még produkálni két kört a kombájnnal a piac körül.

- zsírmalacnak szúnyog mászott a hóna alá, de a szag kíméletes volt vele és hirtelen, fájdalommentesen végzett a bátor próbálkozóval.

- éjfél után nem sokkal buzerátorrajzás történt. az nagyon kellemesen tudja masszírozni az ember idegrendszerét, mikor egy duhaj versenyző repedtfazekat hegeszt a kétkerekűje valagára, tökig simítja a gázt és ettől feljogosítva érzi magát arra, hogy hajnali 1 körül elhuzasson a tanya előtt. zsírmalac már lazítgat, épp angolspárgában himbálózik, tehát büntetés van kilátásban, ha legközelebb ilyen lesz. addig is utánanézünk, bünteti-e a törvény, ha kifeszítünk egy szögesdrótot fejmagasságban az út fölött. verset is fogunk szavalni - ha bekövetkezik a jeles esemény és véletlenül leesik a feje a bátor, másodszorra is erre babettázó versenyzőnek - amíg összeszedi magát (érted, leesik a feje és összeszedi magát...háháhá)

na, akkor most elmegyünk és kolbászolunk egyet reggelire.

öntsön el titeket a meleg ZSÍR a legváratlanabb pillanatokban!

 

 

 

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölőben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Ződ style

ZSÍR nagybetű

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002