Lajosbácsi mai igéje: gyönyörű toka!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

ZSÍRBlog

Tartalom 1 2 3 4 5

zsírmalac ilyet szól...

2004-09-11 20:23:11
 


...röff!

az volt a mákja, hogy előtte nem evett pacalt, különben szájbarúgjuk. ja, mi. a ZSÍRék. perpillanat most az a legnagyobb problémád, hogy igazából nem tudod, mi a kérges hámszövetemről beszélek és hát én olyan kis empatikus alkat vagyok, hogy megvilágosítalak, itt és helyben.

a ZSÍRék egy többlépcsős entitás, 3 szellemi szint különül el a szférájában. kicsit súlyozzuk, hogy elkaphasd te is a ritmust, szóval jelentőségteljes sorrendben:

Lajosbácsi: na ő a nonpluszultra, minden ZSÍR eredete. ha tehetséges vagy, fentebb, az oldal tetején meg is szuggeráltathatod magad vele. előző életében vízvezetékszerelő volt, ennek nyomait még mindig viseli magán, ha máshol nem is, az alsóruházatát illetően mindenképp. vízvezetékszerelő-gatyában lófrál ugyanis, ha divatozni támad kedve. egyébként posztkommunista, non-konformista, műkedvelő főhentes. kedvenc háztájija kétségkívül zsírmalac (aka cucu), kivel régebben oltáriakat mókáztak, miközben Lajosbácsi a desznyószomorító idény kezdetekor megpróbálta rendszeresen kardélre hányni. cucu azonban szériában kicselezte Lajosbácsi szándékát, így az öreg végül kabalánkká szentelte.

bebaszov: őt emanálta Lajos, mikor egy heveny boroshordó-leszippantás után transzba esett és mormon altatódalokat kezdett reppelni. ennek a beláthatatlan következménye az lett, hogy bebaszov alakot öltött a Lajosbácsi száján át kiáramló gyomorpáclégőzből és miután ellopta a gyanútlanul arra haladó villanyszámlás vérkeringését, anyagi formát nyert. ő ZSÍRék krónikása, jobbára rajta keresztül terül majd itt az ige.

zsírmalac: kabala- és büntetőállat. ne cicizz ZSÍRékkal, mert cucu rádfekszik - halmazati büntetés esetén előtte feltogyog a Gellért-hegyre és nekifutásból áraszt el rettenetes tömegével - oszt kicsit meg is hengergeti magát rajtad. ha egyáltalán nincs szerencséd és az állat büntetés közben épp viszket, marad még egy kicsit rajtad dagonyázni.

szóltak itt közben, hogy bloggoljak már egyet, mert egyre hangosabb a horkolás. jóvan.
elöljáróban elmondom, mire nem számíthatsz itt:
- nem fogunk sulis történetekkel molesztálni. egyrészt mi nem tesszük be a lábunkat ilyen helyre (a szabad gondolkodás elkötelezett hívei vagyunk), továbbá soha nem is tettük. itt a tanyán távoktatás folyik: Lajos a hordók mögül elmondja, melyik felét kell megragadni a tehénnek, a többiek meg megragadják. utána a hordókhoz ( a továbbképzés helyszínére) már magunktól is odatalálunk. ennyi elég mifelénk önbizalomjavítónak, hát az is biztos, hogy nem vagyunk azok a tipikus karrieristák.
- olyanra se számíts, hogy elkezdünk itt neked lelkizni. ha bajunk van a világgal, azt meg fogod tudni onnan, hogy zsírmalac legurul a Gellértről. ha nem akar, segítünk, mert mi ilyen kis karitatívak vagyunk.
- a szokásos stílusú "pasizós-csajozós-megintelhagyott-jajújrakezdtük-deszerelmesvagyok" történeteket említeni se merjük, mert már mi szégyelljük magunkat, ha ilyet látunk. szóval ha ivarjaid még az előszezonban tenyésznek és csak várják a jövő nyári napsütést, hogy megérhessenek, ebből kifolyólag az ilyen témákra izgulsz, na akkor is nyugodtan járj ide unatkozni.

akkor most végül is minek olvasod még ezeket a sorokat? szerintünk azért, mert:
- ingyen van és árat se emelünk
-
a nyers, kendőzetlen valóság fog elédtárulni és ezt már te is érzed
- be vagy rúgva, mint atom
- még nem álltál le az anyaggal
- kellően retardált vagy szellemileg ahhoz, hogy értékelj minket. ebben az esetben gratulálunk, fáradságos munka lehetett idáig süllyedni.

köszönjük, hogy még magadnál vagy

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölőben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Ződ style

ZSÍR nagybetű

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002