Lajosbácsi ilyet szól a halott malac fölött: vagy feláll vagy nem!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 2.:
zsírmalac nyomott egy missing-et. napok óta kerestük már és épp feladni készültünk a megtalálására indított akciót, amikor Lajosbácsi úgy döntött, cserbenhagyás elõtt még rápálinkázunk zsírmalac emlékére. le is retyegtünk a pincébe, hogy megfelelõen pimpós hordót találjunk céljainknak. a meglepetés akkor ért minket, amikor az egyik hordó odébbgörgetése közben Lajosbácsi gyanúsan könnyûnek találta azt. belekukkantott és nagy rökönyödésére zsírmalacot pillantotta meg a szinte üres hordó aljára száradva. felkaparása után minden kiderült: zsírmalac a tikkasztó déli napsütés és a szomszéd varkotányosné elõl menekülve sietve beleesett a már említett hordóba és beszorult. mivel fejjel elõre hajtotta végre a történést, veszélyes mûveletnek nyilvánította magában az akciót és kénytelen volt hirtelen meginni az összes pálinkát, hogy kivonja belõle az oxigént a fulladásos halál elkerülése végett. ettõl viszont úgy bebaszott, hogy hat napon keresztül disznóvágásról álmodott és a hetedik napon a sokktól már maga ellen fordította volna a pörzsölõt, ha fel nem ébresztjük pimpózó szándékainkkal. ezután úgy döntöttünk, klánkabalánknak lelki terápiára van szüksége, ezért Lajosbácsi vidám játékra invitálta: klumpával töltött aknavetõkkel kezdték támadni a faluszéli kgst-piacot, majd lerohanták a juhászt, kinek pávatollas kalapját zsírmalac úgy célozta be egy rpgvel, hogy a lövedék finom szele éppcsak meglibbentette a tollpihéket jobb sorsot is látott ihászunk tökfödõjén. pár másodperc múlva Lajosbácsi produkált kaszkadõrisztikus mutatványt: a cikkcakkban menekülõ birkásember magyarosan kunkorodó bajszát egy dragunov-eresztéssel pöndörítette masniba. az eredményes terápia után a klán újabb hordót bontott és rendíthetetlen ZSÍR! felkiáltásokkal újra, immáron szolidaritást vállalva bebaszásba hajszolta zsírmalacot.

(aki hentes történéseket várt, annak szólunk: addig se hent, se történés, míg a klán nem képes felparancsolni magát a szerverre az 1.45-ös lobbanáspontjával)

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002