Lajosbácsi mai igéje: a velő az élet titka, fiaim!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 4.:
nagyanyó este fogta a kedvenc, szúrágta, első világháborús hintaszékét, ölébe telepítette zsírmalacot és mesét duruzsolt lapaj füleibe:

egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kurta hent. kurta volt vagy nem, nem is ez a lényeg, hanem hogy ismét együtt ZSÍRosodott a klán és csatlósa, a HET. köményen. bebaszov bátran pályára született és rögvest befogta a paripákat egy Mi17-es elé, hogy a levegőből okosodja ki, vajh merre is kék most ZSÍRozni egy tepertőset, hol csürdöngöl a fattya NATO vályogsátra? miután bebaszov ZSÍRját eredményesen lekenték a Nap alól, ráérősebb technikát tett magáévá. erdőkerülő lett és egy T72-essel két fenyvest körbetáncolva magaslest foglalt el az ellenség tanyájának oldalvást terpeszkedő nyúldombon, majd egy hangosbeszélőt kötve a tank túlélőkészletében található Tesla-lemezjátszóra Best Of Kadlott Karcsi-bakeliteket kezdett nyomatni az ellenség felé. a bázison tanyázó nato-bérencek pár pillanatig füleltek, majd úgy döntöttek, zenei ízlésüknek jobban megfelel a fél mérfölddel arrébb zengedező tűzharc, M1-esek, T80-asok és egy tanulmányi kirándulást tartó cserkészkommandó részvételével. miután a nato sikeresen elmenekült a csata felé, bebaszov egy HET-pilóta segítségével lelopta az usa-zászlót a magosból és vidáman lobogó trófeaként tankjára tűzve újból erdőt került. bázisunk környékét azonban ellepte a kapitalizmus és agitáló lövedékekkel próbálta megnyerni kommunista csoportosulásunkat a polgári jólétnek. bebaszov hát nem sietett, székelyesen tanyát vert egy bázisközeli susnyás szélén, hogy alkalmas pillanatot várjon a tankon - immáron egyre irritálóbban - lobogó lobogó helyrerakásához és kezdte volna kicsomagolni kedvenc nagyija által sütött lepényes kappancombot, mikor valaki balról-hátulról bekínált egy LAW-ot a T72-es tangája alá. cselhez kellett folyamodni: menekülést színlelve bebaszov valóban elmenekült, hogy a bázistól immáron 600 méterre letelepedve nekilásson még fél kiló császárszalonnának. 10 perc elteltével gyanús lett az egészséges csend, bár addig nagyon kényelmesen el lehetett sziesztázgatni az ágyúcsövön szellőző gumicsizma és egy csángó divatmagazin társaságában. kiderülés akkor történt, mikor világossá vált: szerverünk befordult.

de a parasztot sem most szakajtották a lócáról. szervert tákoltunk tanyasi masinánkból és invitáltuk a cimborákat egy kis pékZSÍRozásra. a pék egyébként egy buta bitang, provokatívan vigyázzban áll a legnagyobb tűzharc közepette a faluszélen és ráadásul rőfre pontosan ugyanott, ahol eddig mindig leZSÍRozták. így tettünk most is, legközelebb figyelni fogjuk, feldolgozta-e a tapasztalatait.

a szerver kijózanodása után egy új, reménybeli ZSÍR-klántag bizonyíthatta rátermettségét a hozzánk való csatlakozás tekintetében. Stormbird viselkedése már a desert ambush nevezetű coop-pálya kezdetén gyanús volt, ugyanis két szál csabai csípősből nunchakut eszkábált és gyors pörgetése közben igyekezett egy-egy harapással lecsippenteni a végekből. társaink eközben mit sem sejtve elklimpíroztak egy teherautóért és nem vették észre, hogy a sors ott trappol a nyomukban, kolbászos nunchakut lóbálva. a tűző napon végzett állóképességi edzés kolbászolással egybekötve tűrhetetlennek bizonyult Stormbird fizikuma számára, ezért tudatzavarral igyekezett kompenzálni: hátulról több csapattársunkra is savanyúkáposztás hordót borított, majd bambis szívószállal iszogatva az almabort, kiporciózta őket és eltette befőttnek. produkciója elismerő dünnyögést váltott ki a klán vezetéséből, ezért nemsokára tanyamenti avatómulatságot tartunk a tiszteletére.

( zsírmalac közben elszenderült a nagyi köténykéjén. töfi nózijával nagyokat rugózva jelezte, hogy éppen álmodik. talán egy moslékosban hanyattdagonyázó, tangaalsőneműt viselő anyacoca megtestesüléséről, talán egy csupa kocákból álló sanzonzenekarról, melynek élén végre országnak-világnak elénekelheti a "dagadómba fulladtál, majd csülköm rúgott oldalba" című egysoros szerzeményét...ki tudja. nagyi mindenesetre még dúdolgatott neki egy kicsit hajnalig..."tente malac, tente, leszáltt már az este, jó kis röfi csicsikál, nagyikának alukál..." )

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002