Lajosbácsi ilyet szól a halott malac fölött: vagy feláll vagy nem!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 5.:
Lajosbácsi a mai pimpózás után félültében merőlegesen előredőlt és beleágyazódott a betonba. hat és fél bödön libaZSÍRral kellett körbekennünk a vonalait, mire viszonylag fájdalommentesen vissza tudtuk segíteni a légkörbe, de megérte, mert utána kinyilatkoztatott: a gravitációs erő megrendítő vonzásától látomása keletkezett, miszerint ma akkora hent lesz, mint ide Lacháza. annyira nem lett igaza, hogy szavai bekerültek a "történelem legZSÍRosabb tévedései" című bulvárkönyvecskébe, ám hogy a második pofáraesése mégse legyen akkora, mint az első volt, a klán ZSÍRozott két halvány kört a szerveren.

az első, jól megszokott utcai harcos pályán nem történt semmi szokatlan: leszállt a köd, eleredt a hajnali harmat, repültek a ZSÍRos ólmok. bebaszov aljnövényzetbe lapult és jó tanyasi vérmérséklethez méltóan már vette volna elő a disznósajtot, mikor a bokorban feltűnt egy szembekúszó büdösbaka. a köd, a szakadó víz és az ilyen időben különösen ajánlott napszemüveg viselése annyira tisztánlátóvá tette a vitézes beütésű provokátort, hogy halvány lila dunsztja nem volt arról, mi az áldott ZSÍRficamért nem tud továbbhasalni a növények között. ezért magában feltehetőleg ismeretlen eredetű akadálynak minősíthette bebaszovot, mert először az egyik, majd mindkét vállával nekifeszülve próbálta eltávolítani az útból, aztán mikor ez sem segített, fejét előreszegve a rohambilivel kívánt utat vágni bebaszov arcába. bebaszov ezt már kevésbé jól tűrte és egy bizon-szériával lepöckölte a pernahajder orráról a napszemüveget, majd az imént harckészültségbe helyezett disznósajtot lenyomta a delikvens torkán, hogy aztán egy újabb lövéssorozatot utána eresztve pépesre őrölje azt, elősegítvén az emésztését.

a következő pályán korainak bizonyult bebaszov öröme, miután sikerült egy egoista zászlótolvajt pár AK47-ajánlással megostoroznia: a pórul járt talpnyalói személyes sértésnek vették a dolgot és közülük Pepike - jól bejáratott M60-asával - kétszer is kiZSÍRozta bebaszovot a faluszéli mulatóból, hiába mutogatta a célkeresztjének klántagunk a szájából kilógó pálinkásüveget jelezve, hogy épp szakrális tevékenységet folytat és meditálni készül. kicsit később meglepően új ismerethez jutottunk: a nato felháborítóan bő ZSÍRkészlettel rendelkezik, még a tankokra is jut nekik. történt vala ugyanis, hogy bebaszov előtt két M60-as is szemtelenül népszerűsíteni kezdte a szambát és fel-alá gurigázva riszálta magát bebaszov rpg-jének szeme láttára, ami szintén a tűrhetetlen kategóriába esett. indultak is rögvest a matyóhímzett páncéltörők, ám páncél helyett tocsogó ZSÍRba érkeztek és engedelmesen ledáridóztak a célpontról. bebaszov nem tehetett hát mást, minthogy egyik kezében tartalmas szalontüdőt, másikban egy tál disznótorost tartva végigfalatozza a zászlóval tovatáncoló nato előadását.

a mai, Lajosbácsi jövendőmondó-becsületének megtartását célzó alibihentnek ugyan gyorsan búcsút intett a klán, de a nagybetűs ÉLETnek nem: zsírmalacnak ugyanis hazafelé vettünk egy ízlésesen testresimuló malacpizsamát, lila alapon kis sárga elefántokat ábrázoló sormintával.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002