Írjátok le ma százszor: számba állt a gumicsizma, nem tagadom önmagam!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 7.:
ma Lajosbácsi optikailag feltuningolt egy BMP-t, hogy azzal siessen el újdonsült ZSÍRunk, Stormbird valóságáért a szomszéd tanyára. a BMP lánctalpas kerekeire felnik kerültek, a sofőr sötétített üvegeket kapott, hátulra spoiler szögelődött, végül az egész belső teret kibéleltük recaro-sportülésekkel, hogy az élőrakomány kellemes aranyérmasszázst éljen át a hosszabb utazások alkalmával. miután Lajosbácsi határidőre leszállította Stormbirdöt, megkezdődhetett a pirkadatig tartó tanyakörüli avatómulatság. zsírmalac röffentette be az első poénos feladatot: hentesrablás a közeli feldolgozóüzemből majd a túsz testének időre történő hurkábatöltése. a legizgalmasabb aspektusa a feladatnak természetesen a targethez történő észrevétlen közeljutás volt, ezt maga zsírmalac oldotta meg profizmusra utaló fogással: disznó módon bepálinkázott, ettől tetszhalott-állapotba került (test hanyatt, csülkök az égnek, mellbimbók merednek, arcon nyugodt vigyor) és felpakoltatta magát az üzembe induló legközelebbi hússzállítmányos ifa platójára. a klán többi tagja a feltuningolt BMP-vel észrevétlenül tarolta az erdőt az elinduló ifa nyomában, hogy a megfelelő pillanatban az akció részesei lehessenek.

zsírmalac nem kényeskedett. amint rákerült a többi hússal együtt az üzembe tartó futószalagra, reanimálta magát és a hentes alá érve nyomott egy balcsülköst annak orcájába, majd jobbcsülökkel tarkón fogta a célpontot és egy hirtelen, erős mozdulattal rábólintatta a fejét meztelen, még mindig meredező malacmellbimbóira, hogy azok hangos cuppanással kitöltsék a böllér orrlyukait. mikor a meglepett áldozatban tudatosult, hogy feje menthetetlenül rászorult zsírmalac szügyére, kétségbeesetten kapott volna a bárd után, ám számítását keresztülhúzta egy falon át betolató tuning-BMP és az abból előpattanó Stormbird. újdonsült klántagunk kitett magáért: szüntelen ZSÍR! felkiáltásokat hallatva rárohant a hentesre, páros lábbal pocakon rúgta, majd miután az ennek hatására hirtelen kiáramló levegőtől a célpont lepöccent zsírmalac mellrügyeiről és a sokktól delíriumba esve Stormbird ZSÍRos öleibe zuhant, zsírmalac felpattant és fergeteges tizenegyest rúgott a petyhüdt testtel a BMP nyitott hordterébe. megvolt a zsákmány, a klán büszkén indult vissza a tanyára, hogy eltegyék a télirevalót. Lajosbácsi vezette a BMP-t és nagyon uralta a gépet: a gyalogátkelőhelyeken öregasszonyokat centizgetett, poénból beparkolt minden olyan nyugati autó közé, melyek 2 méternél közelebb álltak egymáshoz, a megállókból egy üde farolással kipedzegette az épp felszállni készülő nyárspolgárok orra elől a buszt, végül színes ágyelőket vasalt minden olyan hatósági közegből, kik fejletlen humorérzéküknek köszönhetően nem vették a lapot és tettek néhány halovány próbálkozást a mulatság beszüntetésére.

a jókedvtől kipirospozsgásodott arccal értünk vissza a tanyára, hogy a már éledező túszt még frissiben a darálóra ültethessük. előtte azonban a szájába szorultattuk az orient express gőzsípját, hogy a reménybeli hurkakezdeményünk kivégzés közben azon fütyöréssze el nekünk az "érik a szőlő, hajlik a vessző, bodor a levele" kezdetű nóta rigmusait.

pirkadatra ott sorakoztak az asztalon a friss, illatos, halomba tekert hurkák. nem maradt más hátra, minthogy a banda lehordja az egészet a hűvös pincébe és szépen, sorban felakasztgassa a villanyszámlás és az adóbehajtó maradványai mellé.

így mulat a klán, ha hejde kedve támad az örömtől.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002