Lajosbácsi mai igéje: elmegyünk, iszunk egyet, utána pörzsölés!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 9.:
ma zsírmalac igénytelenkedni indult és sikerült is vásárolnia bal hátsó csülkére egy erotikus bokaláncot. ennek annyira megörült, hogy rögtön fel is csatolta magára és hazafelé megvadított két útbaeső kondáslegényt, akik a tanyáig követték őt és közben debil mosollyal udvaroltak zsírmalac kunkorian riszálódó popsijának. Lajosbácsi a nyárikonyha ablakából azonban még időben észrevette a tanya felé tartó betolakodók tisztességtelen szándékait és ZSÍRT! ordítva feltartóztathatatlanul kiáramlott a pusztába, hogy egy ugró-forduló-gumicsizmás sarokrúgással kipenderítse a kondáslegények kezéből a botrányosan nagyra nőtt disznóölő kést. a fegyvertelenítés után zsírmalac már nyugodt tempóban tudta agyonverni a delikvenseket direkt ilyen alkalmakra tartogatott ürücombjával. a hatás kedvéért minden egyes csapásnál hangosan hent!-et kiáltott, ezzel mintegy előrevetítve a klán későbbi, feszültséglevezető időtöltését.

az első pálya legZSÍRosabb megmozdulása Atesz és bebaszov között zajlott le. Atesz ugyanis sniperként nem szégyellt a legnyilvánvalóbb helyre lekotlani, hogy onnan védje sajátjait: a nato-bázis melletti domboldal fenyvesében talált rá bebaszov, amint éppen egy imént lelt félkilós oldalszalonnát forgatott értetlenül a kezei között és próbált rájönni, hol kell beleharapni az általa minden bizonnyal kommunista hamburgerként azonosított táplálékba. bebaszov kihasználta az alkalmat és mintegy fél rőf távolságról egy ak-sorozattal az orvparittyás hallójárataiba tömte a ZSÍRkoncentrátumot, majd hátára vette az áldozatot és a tanyára érve bedobta a közösbe. Lajosbácsi pörzsölővel vette kezelésbe a tetemet, miután zsírmalac plasztikai sebészkészletével leszívta Atesz ZSÍRját, hogy azt esztétikus bödönökbe töltve alkalomadtán kenyérre kenhessük. a pörzsölés után rituálé következett: a klán lassú nyárson megpirította a zsákmányt. Atesz azonban nem hagyta annyiban a presztízsveszteséget: az usa-zászló alatt leZSÍRozta a Stormbird személyében bugázni készülő kommunizmust, majd fürgén a rossz emlékeket hordozó domboldali fenyvesbe rohanva UAZ-on lőtte az onnan épp kikászálódni készülő bakát, hogy aztán szinte önként keresztezze bebaszov géppisztolyának újabb következményeit (megjegyezzük: külön tehetség kellett ahhoz, hogy eltaláljuk a plasztikai beavatkozásnak köszönhetően kb. egyharmadára összement, szinte nulla testZSÍRszázalékkal rendelkező Ateszt). bebaszov önbizalma annyira megZSÍRosodott az átélt sikerektől, hogy félkört rohanva a nato-bázis körül, oldalról próbálta azt megszállni. már a zászlóhoz közeli rekettyésben sunyult, mikor véletlenül eldúdolta magát. Inkorrekt Prank rögtön vissza is dúdolgatott m16-osával és nehézólommal ízesítette bebaszov jobb hátsó sonkáját.

a háború ezután áttevődött az utcára. itt bebaszov első lépésben kiszemelt magának egy zászlóhoz közeli szamócabokrot, hogy a szalonna mellé néha csipegethessen kis desszertet is, második lépésben pedig együltében hanyattrúgatta magát a szintén szamócára áhítozó Prank vitéz g36-os röffenéseivel. a következő nekifutásra azonban bebaszov tonna ZSÍRt vihetett haza: a sarki hentesbolt előtt élve kiszálkázta a cekkerrel a kezében karajért igyekvő Zerot, majd a segítségére siető DUNEE is klántagunk bevásárlószatyrában végezte, izlésesen karikákra szeletelve. ZSÍRozott még a pályán DOGMAN is, aki egy masszívan felállított hentespult mögül bizonozva ingerelte halálba a műkedvelőket, kik az eszmei értéket képviselő orosz zászlóra fenték mosatlan fogaikat.

később, ugyancsak az utcai galerik harca során beépített ember került sorainkba: a veterán fokozatban maradt pályán zsoltika sorozatos friendly fire-el próbált a kegyeinkbe férkőzni, de 10-ből kétszer eltalálta az ellenséget is, hogy annyira gyanús mégse legyen a viselkedése.

a záró harcok során felfedték magukat a nap ZSÍRjai: DUNEE és OBI Dud érdemelték ki a megtisztelő címet, mivel népünk oldalán harcolva fergeteges ZSÍRbehajtó körútra indultak egy BMP-vel. annyi ellenséget pörzsöltek le és annyi ZSÍRt pakoltak be a raktérbe, hogy hazafelé tartva már azzal hajtották a járgányt.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002