Lajosbácsi ismeri a malaclélek minden apró, rejtett rezdülését.

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

cim2002. március 12.:
nos, népek! minekután bebaszov -a leküzdhetetlen tudásvágy áldozataként- arra készül, hogy ZSÍRja valódiságát vallatói előtt élőszóval feltárja, úgy alakultak a dolgok, hogy a henteskedések iderittyentését átmenetileg én -mármint Stormbird- fogom elétek ZSÍRozni. ezen oknál fogva egy a Lajosbá'-tól kölcsönzött csontozó késsel, rövid úton eret vágtam magamon, gondolván, hogy ezáltal némi írói véna szabadul el a maga útján! már most biztosíthatok minden bebaszov és ZSÍRklán funt, hogy a legmesszebbmenőkig
igyekszem alulmúlni részint bebaszovot, részint pedig az alulmúlhatatlant -ezzel mintegy önmagam. ezen törekvések megvalósításában, reményteljes és sokra hivatott tettestársként, DOGMAN hent-es közreműködése is elengedhetetlen szükségszerűség képében rémlik fel. Khömm, Storm kösz az ajánlatot igyekszem a tőlem telhető legalacsonyabb színvonalat nyújtani, bár Lajosbá' és zsírmalac pálinkás korszakának csúcspontja reménytelen messzeségekbe veszik előttem. remélem bebaszov kolléga hamar kikerül ZSIRosodási bizonyításból, mert nincs sok kedvem helyette gépelni a Hentes Történéseket (a Dog) no,azért don't aggódás népek, mert -mint azt fentebb említettem volt- jelen tűrhetetlen állapot csak átmeneti és remélhetőleg az időtartama hamarosan a nulla felé tendál.

a tények és történések eme rövid bevezetője után, egy sokkal rövidebb, tömörebb befejezésként leszögezem, hogy a
NAP ZSÍRJA: Dunee -aki önzetlenül felajánlotta részvételét DOGMAN egészségének megörzésére indított FADE mentesítő programunkban.
Köszönjük Dunee!

-Stormbird coop DOGMAN-

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002