Lajosbácsi mai igéje: megyünk az olasz frontra, fiaim!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002 március 13.:
drága egyetlen országos OFP szerverünk ismét láthatatlant jáccott, még Tressy sem tudta távZSIRozógéppel újraindítani. bebaszov kolléga döntött (egy kis páleszt a torkán lenek-fele) és a tettek aknás mezejére lépett: saját ZSIRszervert indított. hamarosan a nyálzó ZSIRos tagok és egyéb léhűtők hada lengte körül a Pool nevű gyűjtőhelyet. Persze jegyzetfüzet nem volt nálam, igy a nemtom, pontosan kikkel jáccotunk, majd Stormbird kollega kigazít, ha nem ok.tehát Pedro870, Pepike, bebaszov, Stormbird, és DOGMAN nyomtuk az igát. [És persze ott kavart még Petiqe[C.I.A.] és Joxy [HUN] is korábban csak, hogy a történelmi hűség csorbát ne szenvedjen a maga valóságtartalmában. -Storm] természetesen 5-en csak a coop jöhet szóba.Mindjárt neki is vágtunk kedvenc kertészes-pékes akciónknak, melyről még eddig nem sikerült megtudnom, mia faszt kell csinálni ha a BMP-t és a T72-őt túlélnénk egyszer. meg kell mondjam, azért az eleje az már simán megy, most már néha a túszok is életben maradnak így beléjük tudunk respánolni. részemről a legnagyobb pipa az volt, mikor law-val fölélőttem a BMP-nek /a lag-ra kentem a többiek előtt :-D /

[No, ezért szoptam én az olajat! Mivel fedezetként utánad nyomultam, hogy laza géppuska-sorozatokkal férkőzzek a BMP-ből kiugráló katonák bizalmába. Az "egyet mellé, kettőt közel hozzá" akciód eredményeként, szépen csendesen ott ragadtam egy fenyőfa tövében, mert a BMP valszeg kiszagolta a nálam lévő fokhagymás csécsit és nem tágított mellőlem! pedig igen szívesen elhussantam volna onnan, hiszen bebaszov és pedro870 eközben -két rántotthús között egy fasírt típusú- szendvicseket osztogatott a legyengült túszoknak. -Storm] respánolok az egyik túszba, és bújok a fű alá, végig a law-vetegetőig. hát hol van az egyetlen law 100 négyzetkilométeren?? a forgolódó BMP alatt... kimentem alóla, betöltöm, célzok erre valami kóbor pernahajder tajgaszökevény nem pont kibassza a fogaimat egy tárnyi AK lőszerrel?? később még nyomtuk: "A Négy Fős Sivatagi Ellenálló Kommandó A Konvoj Meg A BMP-k Meg A T72 Meg A Heli Meg A SpeccNáccok Plusssz 1500 Ruszki Katona Ellen" című küldetést. itt aztán mindenki belevaló munkát végzett. mondtam is: ez a csata még a törikönyvekben is bent lesz a "Nagy Szívás" címen. Stormbird szerint márványtáblát kell majd a sziklákra állítani melynek felirata egyszerűen: "Itt döglött meg Stormbird..."

[Persze még holtomban is igyekeztem a lelkes csapatunknak hasznára lenni és sirály üzemmódomat kihasználva, megpróbáltam egy kis pácolt oldalassal magamhoz édesgetni a Mi-17-et, hogy a közelébe érve lefejeljem -mint vasorrú a patkómágnest-, de erre már nem került sor, mert valamelyik élve maradt sólyomszem jól oldalba kínálta a helit egy sódarral... az pedig ezáltal igen hasonlatossá vált a hátán fetrengő zsírmalachoz. -Storm]

a lényeg: utoljára megvolt ölve a Konvoj, a Speccnácok, a Heli, a Bmp-k, a T72, plussssz az 1500 Ruszki Katona. már csak én meg bebaszov maradtunk, hopsza ZSIRozzunk gyorsan a reptérre a heliért,és akkor mindenkivel végzünk aki él még a szigeten. ural vezetés közben bebaszov megjegyezte: hogy tiszta spenót a képem.nem sok kellett hogy eldobjam a kormányt... na odaérünk a reptérre betonyos úton begyorsultunk mint állat (Stormsirály még panaszkodot is hogy lehagytuk) gondoltam majd a T72 (má megint t72 tele van vele a...) előtt úriasan elZSIRozom az uralt és a pilótákat amortizálva már miénk is a heli. na az eleje sikerált is, de a buzi pilóták TöpörtyűVetőGéppel kiszereltek bennünket az uralból. így sirályként nem is volt már kedvünk jáccani (csak bebaszovnak nem volt de hát nála volt a szerver) így mindenki hazament disznósajtos, szalonnás álmait szövögetni a következő napi győzelmeiről.

-DOGMAN coop Stormbird-

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002