Lajosbácsi mai igéje: fiaim! Allah növessze meg a bajuszunkat, gyerek!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 15.:
na azzal kezdem,hogy az utolsó beszámoló az 13 helyett 11. volt (nemtom mér
irtam 13.át.[talán az lehet a probléma, hogy túletted magad disznósajtból, esetleg a legendásan nagy lag-od miatt, már mindenhol komoly előretartást alkalmazol, s ezáltal némileg sérülni látszik Nálad a tér-idő continium -Storm]

12.-e éjjel:
xtrim még mindig a létezés halovány mezsgyéjén egyensúlyozott ezért bebaszov kollega tüstént berobbantotta a tanyasi szerverünket.amin ugyebár a kis létszámnak köszönhetően coop-ot nyomatott, a kitartóan alváshiányban szenvedő társaság. bebaszov, DOGMAN és Joe Crazy végre eljutott a kertész-gecis pálya végére. minden ment simán, míg J.C. le nem konnektálódott a tanyaszervrünkről. már csak a T72 meg 1-2 ruszki baka maradt. amaradék bakákat DOGMAN elintézte, majd tüstént loholni kezdett vissza a bázisra LAW-ért. ugyanis ismét a kettőt mellé, egyet mögé stílusú lövéstechnikájának köszönhetően, (az a fránya lag...) tartós LAW hiányban szenvedett kis csapatunk. ha már a jeep ott volt, DOGMAN azzal repített vissza a tett helyszínére, ahol bebaszov a T72 kiszálló legénységéből kettőt már leZSIRozott. így DOGMAN-nak már csak az a szerény feladat jutott, hogy a jeepből kiszállva egy jónagy sódaros LAW-füstölménnyel oldalba hintse a T72-őt. eredmény: győzelem!!!

13.-a este-éjjel:

[eljőve a nagy nap, midőn bekövetkezék a ZSÍR új OFP szerver! hozsanna néktek OBI Dud és Daron, hozsanna! pusztán a kései utódok történelmi kutatásait könnyítendő, örökéletű és maradandó elektronokba vésem azon harcos hadak névsorát melyek egy emberként vetették magukat az új szerverre, s egymás vérinek kiontásira szerveződének. Akiko [HiHi], ApWar [HUN], bebaszov [ZSIR], benasegg, Blondy [HUN], DOGMAN [ZSIR], -=[Dunee]=-, FCs [HET], Imation, [41.st-]Joe Crazy, Joxy [HUN], mazsa, MessoR, npeti, OBI Dud, pedro870 [HET], Pepike [HUN], Petiqe [C.I.A.], Stormbird [ZSIR], Szesa, Winnetou [LW]. elnézést mindazoktól akik esetleg kimaradtak a névsorból. őket személyesen bebaszov fogja kárpótolni, egy -az eddig megszokottnál sokkal szélesebb- Lajosbá' mosollyal.-Storm] DOGMAN sajna csak az utolsó két meccsre fért be, az új szerveren akkora volt a tolongás. Stormbird is jelentkezett éjfél után.(bebaszov persze ott rohadt már régóta, nemtom, hogy a ZSIRosodást bizonyító kisérleten hogy fog megfelelni??) új szerver, új map... keleten a ZSIRosok dicső brigádját bebaszov, Stormbird, és DOGMAN erősítette,mig az imperialista olajos west csapatában Blondy,npeti,és Winne2 [<-ez jó, ihi-ihi és mit szól ehhez Winnetou nagyfőnök?-Storm] alkotta. óriási lag-hegyek közepette folyt a küzdelem, mintha ADSL-en lógott volna a szerver. többször megtörtént, hogy míg bebaszov a két bázis közt egy tankban dudorászva, erős ágyúzással múlatta az időt, DOGMAN többször is elszerezte azt az olajos bázisról, de mire hazaért vele mindig halott lett a pusztában. Stormbird erősen kereste több alkalommal is a west-base bejáratát, végső segítségként a mapra karcolva neki a helyet, már biztosan betájolta a zászló helyét. [na ja. történt ugyanis, hogy egy alkalommal békésen szalonnázgattam egy, a nato bázis kerítésének tövéből kisarjadt bokor tövében, mikoris nagy hirtelen azon kaptam magam, hogy -valamely általam ismeretlen okból- a kerítés belső oldalára keveredtem. időm sem volt elcsomagolni a szalonnát, mert éppen előttem, npeti púposkodott egy jeep géppuskája mögött, éppen háttal nekem. gondoltam lökök neki néhány katonát, ha már ilyen csávába keveredett, hogy a vállán nyugodott a nato zászló biztosításának a terhe. sietve kitáraztam néhány lőszert, majd gondosan bekentem szalonnával és megkínáltam a posztost. támadt is nagy riadalom, mert igen megfeküdhette a gyomrát kedveskedésem, s olyan hátast dobott, hogy 5.9-re akartam pontozni. erre viszont nem kerülhetett sor, mert Blondy -aki amúgy igen ellenségesen viseltetett aznap irántam- egy hevenyészett sorozattal, rövid úton véget vetett pontozói pályafutásomnak. na ezt a magic bokrot kerestem én legott, miközben sateliteket megszégyenítő kitartással köröztem a west bázis körül.-Storm]


Storm később a "helikoptervezetés joystickkal" című eposznak szentelte magát, majd két respawn között DOGMAN-nal szinkronban, sorozatosan az ellen golyói elé áldozták magukat. [de tényleg csak azért, hogy a bázisunkon a zászlónk körül serte-pertélő vendégeink minél komfortosabb kiszolgálásban részesüljenek. s ha nem kapkodnak olyannyira a lelövésünkkel, még részesülhettek volna a direkt a számukra felállított svédasztal és a kétágyas zuhanyzós szobáink áldásaiból is.-Storm] a"lag" nevű harmadik típusú paranormális jelenség erősen megmutatta magát, hogy pl. DOGMAN a meccs első pár percében csak egyhelyben ácsorogva múlatta idejét. közben, mivel ezelatt a brifinget látta csak, unalmában a mapra való megtévesztő dezinformációk írását végezte. bebaszov fel is ült az egyiknek (bár az info az ellennek szólt) és nembírta megállni, hogy a kocsma jelölésű helyet fel ne keresse. [persze, ő ment a páleszért meg a dobozos bikavérért a svédasztalra.-Storm] csalódottságában -hogy még a kocsma alapjait sem rakták le-, Blondy lövedékei elé vetette magát majd respámolódott. DOGMAN lag-szellemként ténykedve újra ellopta a zászlót majd miután 5-6 kilométert megtett, kiíródott a többiek számára, hogy a flag eltűnt. elindult a hajsza és sajna Winne2 megtalálta DOGMAN-t amint a kocsma udvarán Hummerrben kempelt. még ezután bebaszovval és Stormmal megpróbáltuk a kertészgecit újra, de sajna akkora laggal hamvában holt vállalkozásnak tűnt. bebaszovot egy fekvő halott katona véletlenül elsülő puskája ölte meg, míg DOGMAN a kertész-geci által lett kinyújtva a sárgarépák közé.

DOGMAN coop Stormbird

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002