Lajosbácsi a malacszomorításról: kihúzom a disznót, eléjeugrom, lebonyolítás!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 15.:
14. éjjel :a ZSÍR új szever ismét üzemelt, bár több restartra is sor került az
optimálisabb beállítások érvényesítése végett. egész este a lagos-brutál-ezerjárműves-sátras-kerítéses mapok mentek, így DOGMAN részéről ismét sűrűn volt emlegetve a lag. [no, ez inkább az 56K-s Lightning típusú kapcsolatod előnyeiből fakadt, mivel a többiek jobbára elégedettségüknek adtak hangot az új duplaprocis vas ZSÍRozott gördülésének kapcsán.-Storm] ezért, e beszámoló is igen rövid lesz mivel Stormbird dicső klántárssal csak egy [kettő volt az Teee!-Storm] meccsen találkozván kevés tapasztalathoz fért a klán. az a bizonyos map ahol Stormbird és DOGMAN tevékenykedett igen tetszetős kis jószág, mivel igen közel van a két base, de rengeteg közöttük a természetes és mesterséges tereptárgy. [ide értendők azok a kis gusztusosan elkészített diplomata szendvicsek is, melyeket nagy gondossággal és odaadással saját kezűleg készítettem és helyezetem el az east bázis felé vezető úton. ezzel is próbálva lassítani a HUN klán vérszomjas hordáinak lendületét.-Storm] és ez a map volt végre ahol DOGMAN felkiáltott:"Egész apró a lag!!!". örömmel tapasztalta, hogy a kisebb mapokon ha lelő valakit, akkor az még nem oldalaz el sumák módon 15-20 métert hanem jó hullához illően szinte 1-2 másodpercen belül megkóstolja a tanyasi fű izét. köszönet tehát mégegyszer a bika szerverért Obi Dud és Daron bakatársainknak. arról, hogy Stormbird mi a jó fenét csinált ezen a mapon, az részemről sajna nemigen lesz megörökíthető az utókor számára , ugyanis fingom sincs róla. [mit csináltam volna... kempeltem a zászló környékén! eszegettem iszogattam, lekentem magam 6-os fényvédő faktorú napZSíRral és sűrűn kifeküdtem... no nem a Napra, hanem a szűnni nem akaró HUN-osok -már-már zaklatásszámba menő- csipkelődő sorozataitól. gondoltam is, hogy inkább valami kenhető páncélt, vagy HUN riasztó sprayt kellet volna magamra tenni a napZSÍR helyett. ja és még közben -ha a nagy ráérő időmből futotta- buzgón drukkoltam DOGnak, hogy nehogy lelőjjék amint ott zavarog a lőszeres ládák környékén.-Storm] én végig a base körül lődőztem és élveztem a gaz ellenfél azonnali összerogyását.[a szadista állat:-)) -Storm] többször szóltam Stormnak a kék-csennelen de ő, mint akinek a fülébe ment a ZSIR, vagy a szemébe az ellenfél olaja, egy árva szót nem szólt.[á,túrót! a kékszűrős napszemüveg figyelt be!-Storm] tevékenynek tevékeny volt, mert igen sűrűn láttam az "East (Stormbird) killed xyz" feliratot, bár én sem múltam felül ZSIRos önmagamat és végig a lista alja felé igyekeztem.

bebaszov klánZSÍRtárskollega igazolt eltávozáson vett részt a virtuális lakTANYÁNKból, melynek indoka egy hejde-hejre-bögyös kis menyecske volt. [ehh... ez miatt is nem volt sok kedvem a nagy harcászkodáshoz, mert egyrészt hiányzott a főnök atyai bíztatása és bátorítása, másrészt állandóan az járt az eszemben, hogy szegény bebaszov! milyen szar is lehet most Neki -nélkülünk. brühühü 8((-Storm] zsírmalac is be volt indulva nagyon, hogy vele megy, de Lajosbá' egy
erőteljes ugrással ráugrott, üstökönragadta és pincébe zárta kabalánkat, míg bebaszov főnök visszaér az eltávról.

DOGMAN coop Stormbird

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002