A múzsa csókja egyenlő Lajosbácsi leheletével.

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 17.:
ma bemozdult a pörckartell. zsírmalac ébredéskor egy levágott lófejet talált az óljában, mellette egy üzenettel, melyben felszólítják, hogy ezekután adja le havi ZSÍRhozamának 20 százalékát a megyei gyűlés arra kijelölt irodájában. ekkora ZSÍRveszteség természetesen érzékenyen érintette volna klánunkat, ezért Lajosbácsi, bebaszov, DOGMAN, Stormbird és zsírmalac nevelni indult. szépen fel is gúnyálkodtak, alkalomhoz illő, fess öltözetben pompázva vonultak fel a falu utcáin: Lajosbácsi lábán a jól megszokott, rárohadt gumicsizma, abba egy sok melót látott vízvezetékszerelő-gatya tűrve, felül ZSÍRfoltos kardigán, meghatározhatatlan színben (de az biztos, hogy legalább kétszer végigkenték szalonnával és egyszer lehányták disznótorozás után). zsírmalac újdönsült malacpizsamájában (mely enyhén homoszexuális beállítottságot kölcsönzött amúgy cocazuzaszomorító kisugárzásának) rettenthetetlenkedett, mögötte DOGMAN jött, hátán egy T72 lövegtornyával. őt Stormbird követte, aki nógrádi divatcuccban, kezében házipáleszos hordót pörgetve, toplistás népdalokat fütyörészve járta a csárdást menetelés közben. a sort bebaszov zárta, levágott gyíkfarok színű cserkelőcipőben, barna klottgatyában (melyen szétpermetezett csótánybelsőségek adták a kompozíciót) és golyóálló izomtrikóban, aminek hátán széttaposott egy libaZSÍRos bödönt, majd ráhányt másfél kiló véreshurkás lecsót, hogy ne nézzen ki olyan kommerszen. útközben a klán találkozot Joe Crazyvel, aki a parádés felvonulás láttán egyből kifejezte kláncsatlakozási szándékát. ennek mindenki nagyon megörült, hisz egyből le is tudhadtuk az avatóbulit, ezért háromszor ZSÍRT! kiáltottunk. immáron hatfősre dagadt csoportosulásunk alkonyatkor érte el a célpontnak minősített megyeszékhelyet. Stormbird a rend kedvéért pompás csárdással vezette be az akciót és a táncmozdulatok közé parasztlengőket iktatva szomorúságba döngölte a portást. a kommandó ezután Lajosbácsi vezetésével akadálytalanul illanhatott fel a második emeltre, ahol a ZSÍRhozam leadására kijelölt iroda tartózkodott (az akadálytalanság sokat köszönhetett Lajosbácsinak, aki bal kezében disznóölő kést, jobb kezében csontozóbárdot tartva a Stormbirdtől ellesett fürge csárdásmotívumokat felhasználva, tárt karokkal pörgött végig a folyosókon). az irodaajtóhoz érve Joe Crazy bebizonyította a klántagságra való alkalmasságát: kopogás nélkül, a vastagbeléből rikítva feltörő böffentéssel nyitotta ki azt. a jelenséget kísérő illatok ugyan arra utaltak, hogy pacalt evett (anélkül nem is lehetett volna ilyen gyalázatosan gusztustalan szájtátást végrehajtani), de a körülményekre való tekintettel ezt természetesen elnéztük neki.

klánunk hát büszkén benyomult a ZSÍRvesztőhelyként ismert irodába, ahol egy ZSÍRosdeszka mögött ott terpeszkedett a tsz-elnök. DOGMAN - mivel nem az a cicizős fajta - nem húzta az időt holmi filozofálással, a hátán feszülő lövegtornyot rögvest erőszakosan a főmufti végbelébe csettintette, majd egy heat-lövéssel a magas "c" kiéneklésére kényszerítette áldozatát. ezután Joe Crazy szemközt állta a még mindig visító elnököt és kíméletlenül annak tátott szájába böffentette a maradék pacalt. Lajosbácsin volt a sor, hogy miközben a háttérben bebaszov az ütemet adta és egy szájharmonikával az orosz himnusz népiesített trance-változatát fújta, elevenen kicsontozza és lepörzsölje a pörcmaffia főemberét (Stormbird mindeközben természetesen rendíthetetlenül talpalta a csárdást).

a jól sikerült, live henttel egybekötött avatómulatság után a klán hunyni tért, előtte azonban még családias hangulatban megnézték a tvben a falupercek című műsort, s közben jóízűen falatoztak a felszeletelt tsz-elnök pácolt maradványaiból. így mulat a klán, ha hejde kedve és duhaj dühe támad.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002