Lajosbácsi a malacszomorításról: kihúzom a disznót, eléjeugrom, lebonyolítás!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. március 18.:
kedves ZSIR-rajongók, jó hírrel szolgálok: 17.-én éjjel ismét elindult a klán egy része,
hogy olajat CSAPoljon a HUN-okból. [na, ez lehet a baj! mivel nem tudtam, hogy csapot is kell magammal vinnem a harcba, valahogy nekem sohase ment igazán ez a csapolósdi a HUN-ok vonatkozásában! én mindig a szalonna, kalbász és vereshagyma triumvirátusban gondolkodtam, de most itt a nagy megvilágosodás: a CSAP a siker záloga! remélem a télicsap az jó lesz, mert annak szép hosszú tekerentyűje van, amivel gondosan hátba lehet somni jól a gaz ellent, ha vonakodna magától megpusztulni.-Storm] friss embereket is üdvözölhettünk a szerver csataterén, névszerint Johnny-t (vele mintha már bazseváltam volna párszor, már ha Johnny (Cigány)-ról van szó -bebaszov), Csabát, Messort és az OBI klán megnépesedett csapatát. [az újakkal szemben sajnos, régi jó ismerősként megint elég sűrűn befigyelt a RémEmber -azzal a mocsodék FADE-es ábrázatával- és sorra szedte áldozatait azon gyanútlan gémerek soraiból, akik a biztonsági másolatuk biztonságosságában biztosan bízva felóvatoskodtak a szerverre henteskedni egyet.-Storm] néminemű kis vita is kerekedett, ugyanis OBI Dud és Johnny az utóbbi klánnickje miatt parázs vitába keveredett a pool nevű játékosgyűjtőhelyen. na egy a lényeg, a ZSIR-klán nevében kihirdetem a statáriumot. aki veszekedni, vitatkozni jön be a szerverre az szopjon le! afórumba írogasson ne a pool-ba mert ott feltartja azokat a játékosokat akiket ez egyáltalán nem érdekel. [és jobbára egymás lemészárlásával szeretnének foglalatoskodni egy CTF keretében, mégpedig azonnal.-Storm] egyébként dícséretes módon Johnny engedett OBI Dud felhívásának és levette nickjét. amúgy meg Dud a szervermájer, úgyhogy jól is tette ha jáccani akart. :-)) alényeg:senki nem kíváncsi a vitára és reméljük nem kerül rá sor, hogy a szerverről sonkás csülökkel kelljen kiverni azt aki nem oda való.

nos, a komor hírek után egy kis vidámság: mint az előző (valamelyik) bejegyzésben olvashattátok, Joe Crazy-t is beavattuk klántaggá. erre virtuális körülmények között is sor került. [Joe Crazy derekasan kitett magáért és öregbítette a ZSÍRosak messze földön rettegett hírnevét:-))-Storm] hajrá J.C. csak így tovább!

a CTF csatákról nem sokat mondhatok, emlékezetes volt egy jó meccs, ahol DOGMAN Ghost-tal és Messor-ral karöltve fergetegesen védte az egyébként álnok olajos AMCSI-zászlót. Stormbird valami csoda folytán ellenkező teamba keveredett (vagy DOGMAN?), és biza DOGMAN-nak sűrűn kellett temetni kedvenc klántársát. [az úgy volt, hogy DOGMANt nagyon mélyen beépített, very secret ügynökként átküldtük az olajosokhoz, de feltehetően lebukott! elfogták és agymosáson ment keresztül, minek folytán tudatzavaros állapotban néhányszor akkurátusan lemészárolt engem és más egyéb a ZSÍRos oldalt preferáló szimpatizánst 8( -Storm]

hajnalra virradóan ismét a konvojos coop-küldetéssel küzdöttünk ApWar vezetésével, de RémEmber csávó és a Session Lost nevű haverja [hogy keféljék szájba a vacogós cápát!-Storm] sokszor közbeszóltak. Stormbirdnek is sokszor kellett a rezsót bekapcsolni gépe alatt, ugyanis gyakran hidegedett meg rajta az oprencer. de azé' sokat irtottuk az ellent, a screenshotokat a képtár menü alatt találjátok.


DOGMAN coop Stormbird

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002