Lajosbácsi ismeri a malaclélek minden apró, rejtett rezdülését.

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. április 16.:
zsírmalac ma úgy döntött, laza lesz és megbüdösödik. betömte magát egy befőttesüvegbe, majd magára gumizott egy celofánt és kigurult a déli napsütés alá szolizni. Lajosbácsi talált rá három óra múlva, amikor feltűnt neki egy iszonyú bűzt árasztó, füstölgő befőttesüveg a terasz közepén. nem sejtette, miféle tartalom párolog belőle, mivel az ismeretlen eredetű, sárgás gőz teljesen elborította az üveg belsejét, ezért gyanútlanul felemelte - volna, ha a befőtt nem lett volna odaragadva a kövezetre a gusztustalanul bugyogó, fortyogó sárga, gennygyanús massza által. annyira tüdőszomorítóan büdös volt ez az egész jelenség, hogy Lajosbácsi a művelet közben kénytelen volt egymás után többször lekapni a lábáról a gumicsizmát és nagyokat szippantani a mélyéről, friss levegő reményében. ezután hentesünk óvatosan kerülgetni kezdte az üveget és megpróbált rájönni, mi a lónyál tartózkodhat benne, amikor a celofán a belső nyomásnak engedelmeskedve hirtelen robajjal felszakadt és utat engedett a sztratoszférába lövődő zsírmalac rettenetes megtestesülésének. Petiqét azonnal nosztalgikus érzések kerítették hatalmába és már rohant is a Shilka felé, hogy lecsalogassa zsírmalacot az égről, de Lajosbácsi még időben elgáncsolta, nehogy az önként lezuhanó zsírmalac terebélyes ZSÍRja alá trappolja magát. mivel ezek után egy különleges vegyi századot kellett mozgósítanunk, hogy újra lakható területet varázsoljanak a tanyánkból, szüneteltettük a lótermelést és a klán ismét ráért henteskedni egy jót.

azon ritka alkalmak egyike forgott fent, hogy a harcoló egyedek száma alkalmassá tette a szervert egy kis tömegmészárlás megejtésére (átlag 16 baka vonult önként hadászatba), akár bemelegítő klánháborúnak is beillett a henteskedés, bár néhány kulcsfontosságú HUN ember minden bizonnyal vörösboros meditációs tanfolyamon vett részt, mivel nem nagyon tűnt fel nekünk Blondy [HUN] (olajvajda), CREATOR [HUN] stb jelenléte. ApWar [HUN] és Pepike [HUN] azonban keményen állták a ZSÍRrohamot és befeszített szőrösmellel képviselték klánjuk imázsát.
az első pályán (bennfenteseknek: atesz ctf 2-24) megtette hatását a magyarnóta. bebaszov ugyanis egy BMP drivereként Győri Szabó József és a Száztagú Magyar Cigányzenekar kazettáit nyomatta a verda audiorendszerén, amikor a taktusokra felfigyelő Raepa egyből beszaltózott mellé gunnernek. ketten együtt már szimbiózist alkottak, mivel összedolgozásuk eredményeképpen az első 15 percet egyetlen hanyattvágódás nélkül voltak képesek túlélni a csapágyas motort is túlrivalgó cigányzenét árasztó BMP-ben. ráhangolásképpen a T72-ben csücsülő Stormbird gunner és FCs driver segítségével pár ingyenlövés erejével töpörtyűkrémmé szelídítettük a naívan a bázisunk felé töfögő két M60-ast, majd lelepleződés történt: Pepike [HUN] annyira ráállt a még mindig bömbölő nótakazettánkra, hogy Raepának szériában kellett nyeletnie vele a heat-csulákat, hogy elejét vegye Pepike magányos, ám kegyetlennek igérkező, "lefejelem-önként-egy-bmp-orrát-önszántamból-még-ma" kódnevet viselő gyalogrohamainak következményeit. azonban valakinek ezzel olyannyira megsértettük érzékeny nato-lelkét, hogy addig nem nyugodott, amíg pár rpg-küldeménnyel rá nem beszélte bebaszovot és Raepát a BMP-ből való távozásra. ám ők még ekkor is képesek voltak taktikázni: az ellenség megzavarása érdekében nem egyben, hanem pici, ZSÍRos darabokban hagyták el az üléseket.
bebaszov és Raepa, miután kölcsönösen összekaparták egymást, új taktikát dolgoztak ki. nevet is adtak neki: "te-előremész-30 métert-én-nézem-ahogy-fejberúg-egy-lövedék-aztán-cserélünk". arra viszont nem számítottunk, hogy ApWar - aki épp egy m16-ossal igyekezett a faluszéli templom felé halotti misét celebrálni - annyira hamar rájön a taktika lényegére, hogy az első 100 méter megtétele után egy fülZSÍRromboló sorozatot fűz bebaszov hallójárataiba. respawn után bebaszov nem hagyta annyiban a ZSÍRveszteséget és bosszúszomjat kiáltva, energiát nem kímélve meglapult a falu melleti domboldalt borító susnyás jótékony árnyékában. jött is a préda gyanútlanul, buggyoscsizmában, ostorral a szájában. bebaszov rögvest célzásra emelte ZSÍRfakasztóját, ám hirtelen megrökönyödött. ApWar ugyanis a következő pillanatban egy gatyástyúkot rántott elő pávatollas kalapja alól, földhözvágta, majd géppisztolyával nagyokat lőve az állat kloákája alá, táncraperdítette. bebaszovnak olyannyira megtetszett a mutatvány, hogy kitárazta az ak47-est és a csőbe egy tízfillérest töltött, hogy azzal jutalmazza az előadást. a hatás nem maradt el: a sebesen célja felé süvítő jutalomlövés lengőbordán pendítette ApWart, aki bezuhant a gatyástyúk rendületlen tánclépései alá, hogy aztán a jól idomított szárnyas halálos mértékű tyúklábtúltengésben részesítse. bebaszov ezután - miközben a fák között hatásosan rejtőzködő csapattársait kereste - annyira észrevétlenül került az ellenséges bázis közvetlen közelébe, hogy ezt maga sem vette észre. akkor eszmélt, amikor egy Pepikegyanús Pepike osont el nagy sebességgel előtte. ApWar minden bizonnyal valamikor őt is kloákás kezelésnek vetette alá, mert olyan virtuóz lábmunkával tért ki bebaszov ZSÍRos lövedékei elől, hogy klánvezérünk hasrazuhant a röhögéstől és csak akkor hagyta abba a hangos hahotázást, amikor száját már teljesen eltömték Pepike súlyos, olajos sorozatai.

az igazi népirtás a következő, utcai harcos pályán következett be, bár ebből bebaszov sokat nem észlelt, mivel önként magára osztott zászlóvédő szerepben tündökölt egészen a harcok végeztéig. míg csapattársai előrerohantak, gyorsan ásott egy kis gödröt a bázis melletti domboldal egyik szamócabokrában, hogy aztán kényelmesen szügyre feküdve belehelyezhesse hullámokban rezonáló sörhasát. mivel a népek általában a város közepén röffentették össze gyilkos szándékaikat és a pályát a ködös időjárásból kifolyólag jótékony homály borította, bebaszov csak akkor vette észre, hogy közvetlen közelében harci helyzet van kialakulóban, amikor a háta mögött az ellenség zászlója felé igyekvő FCs alárúgott egy három főt számláló támadó osztag vezéregyéniségének. bebaszov pördült is meg rögtön, hogy testi-lelki támogatást nyújtson csapattársának, ám sörcsöcse félúton beszorult az imént ásott kényelmi gödörbe és a maradék két támadó egyike ZSÍRelszívó vákuumot keltő gránáttal gyalázta meg FCs fizikumát. aki ZSÍRt gyaláz, ZSÍR által huny el. bebaszov gyorsan lecsatolta sörcsöcsét, továbbpörgött és egy teljes bizon-tárral térítette respawn-pontra a hepciáskodó provokátorokat ( közülük az egyik tutira Pepike volt, őt már távolról fel lehetett ismerni: lábai még hasonkúszás közben is az ApWartól imént tanult tánc ritmusára rángatóztak ). eközben OBI Dud kihasználta a zászlónk bizontalan helyzetét és megbugázta a lepedőt, hogy aztán több háztömböt ügyesen körbegyakorlatozva szembetalálja magát Stormbird NATOszándék-gátló megmozdulásával.

mindent összevetve: a klán több, mint 6 órát töltött a tömegmészárlások kellős közepén, több tonnányi ZSÍRt kifolyatott, mégtöbb tonnányi ZSÍRt elvesztett ( be is iratkoztunk zsírmalachoz egy dagasztótornára ), mindeközben keményen nyomta a ZSÍR-gesztust ( megtekinthető a képtárban ), most pedig érdeklődést csigáz: nemrég megtörtént az első, bemelegítő ZSÍRZSÚR, ahol néhány aktívan ZSÍRozó klántag kifejezte ottlétét. a beszámoló a közeljövőben aktualizálódik itt, a Hentes Történésekben.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002