Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. április 29.:
ma zsírmalac alsótagozatba ment és olvasni tanult. a bögyös tanítónéni nem cicizett, gyakorlásképpen egyből malacunk elé vágta az index mai vezető hírét: "Júliustól vége a 150 forintos kedvezménynek és a Mindenkinek csomagnak. Az internetezők lázonganak, az internetszolgáltatók véleménye megoszlik a Matáv hétfőn bejelentett lépését illetően." klánkabalánk ugyan falusi császárként tetszeleg a tanyasi adsl-el, de empatikus, szolidáris alkat, ezért lelke forrongásba kezdett és remegve aggódott modemes hentes- és harcostársai iránt. a tanítás után hazafelé baktatva felrúgott két mafla telefonszerelőt, akik a jövőbelátás képességét mellőzve éppen egy póznáról leszakadt távközlési vezetéket próbáltak a helyére passzolni, nem is sejtvén azt a józan paraszti ésszel zökkenőmentesen kikövetkeztethető dolgot, hogy azt a vezetéket alig 2 hónap múlva már csak a verebek fogják használni, hogy onnan, a magasból figyeljék az alant elhaladó becsületes kisembert, aki a szívéhez nőtt modemmel a hóna alatt épp a MÉH-be tart. zsírmalac a jól végzett hent után tovább ballagott a meleg, biztonságot nyújtó hon felé, amikor arra lett figyelmes, hogy a szembejövő Lajosbácsi mögött egy jól öltözött, jól táplált, anyagi gondokkal láthatólag távolról sem küzdő kulák sündörög. a következő pillanatban a gyanús alak olyan hirtelen nyúlt be Lajosbácsi malaclopójának belső zsebébe, hogy a ruhadarab gazdája az egészből maximum egy villanást érzékelhetett, de tán még azt sem, mert zsírmalacnak kellett teljes terjedelmével rászukaharázni a feltűnésmentesen tovaosonó kulák szándékára. mikor Lajosbácsi feleszmélt és sikeresen visszaszerezte pénztárcáját a zsírmalac alatt hypoxiázó himpellértől, hentesünk önzetlenül lekapta a lábáról az illatáról messze földön is méltán híres gumicsizmát és kifordítva a garázda orrlyukaiba tömte, hogy ezáltal szóra fakassza: vajh ki ő és hogy keveredett ilyen - szabad szemmel is jól láthatóan - ferde gerinccel kicsiny falunk egyeneshátú emberei, sertései és egyéb hasznos dolgai közé?
a válasz meglepő volt és nemkevésbé mulatságos: a delikvens sípoló tüdővel adta elő, hogy ő az egyik hírhedt távközlési cég igazgatóságának jeles tagja és éppen üzleti úton van: a polgárok zsebeiből igyekszik észrevétlenül kiemelni azt a pénzösszeget, amiről ő úgy véli, hogy nem oda való. Lajosbácsi jelentőségteljesen rápillantott zsírmalacra, majd kedélyes, széles ZSÍR-gesztussal a kulákra mutatott, miközben igét hirdetett: " gyerekek! ez a szar, ez most itt van, úgyhogy töki! ez az egész...izé! ". zsírmalac értette a tréfát. lepattant a gazemberről, dekázott vele vagy féltucatot, majd a már ismerős, jól begyakorolt mozdulattal tizenegyest rúgott a közelben parkoló tuning-BMP hordterébe. ez csak egyet jelenthetett: darálás készül a tanyán! Lajosbácsi rögvest kihuzatta a járgányt, miközben vadul a gazdasági indulónk refrénjét sipítozta: " nemérimegnekeeeeeeeeem...pénzé'gatyátvenniiiiiiiii!!!! "
a tanyán már készenlétbe helyezve vártak minket a darálóbizottság ügyeletes tagjai, név szerint Messor és DOGMAN. furcsa, ámde őszinte mosoly jelent meg arcukon, mikor kiderült, ki is az öt órai darálás mai kedvezményezettje. mivel azzal mindenki tisztában volt, hogy nem akárkit szeretnénk a darálóra trónoltatni, rávezető gyakorlatokkal kívántuk meglepni a véráldozatot. minden darálás előtt - hogy mérgező anyagok ne kerüljenek a hasznos anyagba - ajánlott a préda belsejének kitisztítása, ma ennek megadtuk a módját. DOGMAN lenyeletett a kulákkal egy 184 méter hosszú házi telefonzsinórt, amit Messor alul kihúzott belőle, majd mindketten vidám kláninduló-dalolászásba kezdtek, miközben erőteljesen hol egyikük, hol másikuk húzta meg a zsinór végét. a hatásos tisztítókúra végeztével Lajosbácsi vette át a terepet: egy hangos "mehhöhehö!" kacajjal isdn-be tömte a bitangunkat és azon küldte le a pincébe a darálóhoz. az anyagnak egy pillanat alatt meg kellett volna érkeznie, hisz a vesztőhely alig 10 méterre volt Lajosbácsitól, ám a vonal adattovábbító sebességének köszönhetően hat órát kellett a vérre áhítozó DOGMAN-nek és Messornak csorgó nyállal és csontozóbárdot markoló, remegő kezekkel az árura várnia. egy ilyen isdn-vonalon való lassú áthaladás már önmagában egy purgatórium, darálóbizottságunknak azonban semmi nem csökkenthette harci kedvét: DOGMAN félkézzel megpörgette a kulákot, majd nyolcszor, arccal előre a sóval és borssal színültig tömött teknőbe verte (hogy legyen egy kis bukéja), végül átzsákolta Messor ölébe, aki egy hangos ZSÍR! felkiáltással a kivégzés bevégzésére készülve rácuppantotta áldozatunkat a darálóra.
a darálás végén újból meglepetés ért minket. ilyenkor az a szokás, hogy a darálónkba épített szűrő a nagy, haszontalan darabokat, igénytelen csimbókokat, ártalmas koncokat fennakasztja és lent csak a hasznos dolgok jönnek ki és pottyannak az előre odakészített lavórba. ebben az esetben azonban a prédánknak az üzleti körútján begyűjtött hatalmas pénzkötegein kívül gyakorlatilag semmit sem találtunk a lavórunk alján.
Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002