Lajosbácsi mai igéje: fiaim! Allah növessze meg a bajuszunkat, gyerek!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. június 14.:
ma Lajosbácsi egy T-80-assal beállt a közért elé. kenyérért és almaborért ment, ám rögtön feltűnt neki, hogy a közértből hiányzik a jól megszokott és manapság oly divatos buta strázsa, kinek napi feladatai közé tartozott a vevők szigorú és mégbutább nézése. haszna ugyan nem sok volt az ilyenfajta emberfiának, mert az egy dolog, hogy néz, viszont nem lát, ebből kifolyólag a strázsa eleddig csak arra volt jó, hogy az ösztönös bugaci tolvajok elbüszkélkedjenek a cimboráknak: a strázsa csipás szemének láttára pöckölték subájuk alá a túléléshez szükséges napi minimumot.
a strázsa eltűnésének rejtélye akkor oldódott meg, amikor Lajosbácsi a jól végzett bevásárlást követően visszatért járgányához. ekkor vette észre, hogy mikor a közért elé farolt, véletlenül finoman ráparkolt az ajtó előtt butuló strázsa tarkójára. hogy az eseményből semmi felesleges bonyodalom ne kerekedjék, Lajosbácsi fogta a ZSÍRral jól ellátott butatestet és észrevétlenül begyömöszölte az épp arra haladó nyugdíjas pékné retiküljébe. a sikeres tömés annyira megboldogította Lajosbácsit, hogy a tanyára térve kiadta az ukázt: hent!

a hadászatot egy rövidke hent keretében ma Stormbird [ZSIR], bebaszov [ZSIR], Pepike [HUN], joxy [HUN], Messor [ZSIR], [CoW.hu] Gangrel és Csaba képviselte. az ingerkedés egy utcai harcos pályán zajlott, ahol Pepike hajtotta végre az első parádés bemutatót, ami után mindenki számára világossá vált, ki a legény a gáton, már ami a rettenthetetlenséget illeti. Pepike ugyanis oly vehemenciával, könnyed természetességgel és nyílegyenesen bátorkodott neki Hummerével egy úton keresztbeálló teherautónak, hogy a lelkes közönség vissza kívánta tapsolni a demonstrációt, Pepike azonban tisztában volt vele, mitől döglik a légy és prezentációját meghagyta egyszeri és megismételhetetlen eseménynek ( a hent végeztével sasszem-különítményünk többször oda-vissza kielemezte az ütközésről készült videofelvételt, hátha sikerül felfedezni egy apró kis kormánymozgást, ami arra utalna, hogy Pepike mégsem annyira rettenthetetlen és megpróbálta félrerántani a verdát, mikor észrevette az előtte tornyosuló teherautót, de nem tudtunk leleplezni semmi olyasmit, ami csorbíthatná HUN sors-és harcostársunk érdemeit).
a telhetetlenség azonban meghozta a visszáját. Pepike nem elégedett meg azzal, hogy sztárolják, ő CSÁSZÁR szeretett volna lenni, ezért respawn után úgy döntött, bugázni indul. vágyainak tárgyát minden bizonnyal a hőn szeretett orosz zászló képezte, mivel gyanúsan sebesen és céltudatosságról árulkodó arckifejezéssel tartott a lepedő felé. ám zsírmalac nem volt rest. épp a várost övező domboldalon hanyattfekve forralta ZSÍRját a nap alatt, mikor feltűnt neki Pepike neveletlen mozgása. felpattant hát ZSÍRbüdös nyugszékéből, összegömbölyödött, majd irtózatos dübörgést hallatva lezúdult a dombról és beakadt Pepike alsónadrágjának bal szárába. bebaszov ekkor érzett rá a ritmusra és a hasraeső HUN hátát még a levegőben elkezdte vakargatni egy nokedliszaggatóval, hogy ezzel meggyőzze Pepikét a respawn-pont otthonosságáról. bebaszov a teljesség kedvéért ezután még megkínálta bár ZSÍRbolygató bizonsággal Gangrel bugaszándékait, majd boldogan tért be a sarki kocsmába némi intravénás vörösborért. a kezelés megtette a hatását: bebaszov a kocsmából kilépve teljes hat és fél métert volt képes megtenni, mielőtt merőleges dőlést produkálva pofára esett volna az útmenti bozótosban. a hányás, amiben hirtelen találta magát, ugyan kellemesen pacalízű volt - feltehetőleg DOGMAN is járt már ebben a bokorban -, de Pepike [CSÁSZÁR] nem hagyta sokáig élvezkedni a ZSÍR-klán vezérspanját és egy g36-os röffentéssel rágyújtotta bebaszovra a kellemesen összerókázott aljnövényzetet.
mindeközben Csaba gyakorlatiasan letolvajkodta a nato-zászlót és csujogató dallamokat dudorászva ráérősen begyakorlatozott vele a ZSÍRcentrumba. bebaszov ezután példaképként kezelte Csabát és mozdulatait fokról fokra leutánozva neki is sikerült lefonnia az olajos lepedőt a póznáról és az őt megillető helyre juttatni. teljesítménye olyan eufórikus idegállapotba teperte, hogy örömében hajlandó volt kétszer körbecsárdásozni Gangrelt a terményesbolt sarkán, mielőtt átadta magát a [CoW.hu] szóló-klán elgondolásainak és letüdőzte Gangrel rövid, de mélyreható sorozatait.
ekkor parajelenség csusszant hétköznapjainkba. Pepike [MAKACS] ugyanis hatásosan kicselezte zsírmalacot és újra zászlóközelbe illetlenkedett, ám Csaba váratlanul pár gránátvetés erejéig lesen osonta és kiszálkázta Pepike habtestét. a meglepetés akkor ért mindenkit - de főleg Pepikét -, amikor a kommunista lepedő gondolt egyet és hirtelen ránőtt a respawnról visszafelé igyekvő HUN betyár hátára. "Ripityom!"- visított fel Pepike és a sarlóskalapácsos zászlóval a lapockáján csárdásalázó mozdulatokkal addig térült-fordult, amíg bikmakk meg egy pont nem kerekedett a dologból.

így mulat Pepike, ha oldalba kapja egy parajelenség.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002