Írjátok le ma százszor: számba állt a gumicsizma, nem tagadom önmagam!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. június 23.:
Alexij Tolsztojevics Sampinov : Levél haza, a volgán túlra
BebaPapa FŐZSÍR karhatalom hadnagy!!!!
Tudod mit hagytál ki?
ZSÍRmalacka szégyenében most kászálódik ki a csatorna rendszerből, ugyanis ott töltötte az elmult éjszakát.
Még Szombaton Lajos baszta ki a MI-24esből kora reggel, hogy derítsen fel téged. Még maga Lajosbá' is majdnem ráment, mert annyira keresett, hogy majdnem becsókolt az anyaföldbe, az öreg kávédarálósparheltel. Lényegében négydimenziossá alakult pásztázó térlátása miatt, nem vette észre, hogy ZSÍRkerozin hiányában a sparheltmotor már csak a tetves olajszintből táplálkozik.Aztán végül letette Moszkva büszkeségét Balatonlelle közepén a főtérre, ahol mi szinte már-már halotti vacsorát
ültünk a közeli étteremben, Stormbird HelyettesFŐZSÍR gyászbeszédével, és DOGMAN atya (aki a helyszínen avanzsált atyává szomorúságában) gyászmiséjével.
Már kezdtünk volna derülni s örülni...
No de oszt messziröl kiszúrtuk, hogy Lajosbának elcseszettül torzul a búrája, masszívan érdekes erek duzzadnak rajt, és érdekes térgörbületek jelennek meg máskor símának mondható arcocskáján. Sejteni lehetett, hogy valami történni fog, mert ugye ha Lajos nekifutás nélkül nyomja fel magában az adrenalin szint jelző készülék mutatóját, akkor ott valami apró, ólom ruhácskába öltöztetett ajándékosztás lesz!
Klánunk harcedzett aranytökű tagjainak se kellett több, és mindenki művészileg világszerte elismert mozdulattal csőrehúzta AK-ját, becses, ám jelen pillanatban meglehetőssen dühösnek tűnő Lajosunk védelmében.
Aztán nagyot néztünk...
Lajosbá kondenzcsíkot húzva kirohant kávédarálósparheltjából, minek rotorja még javában kerepelt, suhogásával a Volgha hullámainak hangját idézvén, mely utal természetessen mintegy névjegyként a gyártási és származási helyre, a háttérben pedig láthatóvá vált Zrínyi atyec jelenleg életben lévő leszármazottja, aki a kirohanást látva, szégyenében a Balatonba vetette magát, de az egyorrú hógolyó meglepődéssel tapasztalta, hogy Lellénél, csak 40 centis a vízállás ....szóval Lajosunk kirohant, és az első arra kószáló HUNmalacot úgy szétbaszta, hogy majd 2 órán keresztül ZSÍRBAN úszott egész Balatonlelle!
EZ ÁM A ZSÍRGESZTUS!!!
Mivel a klán tagjai még nem rendeltek az étterem étlapjáról, így végül el kellett ismerni, hogy finom volt a rohadt disznaja!!!
Lajosbá' tisztelettel megkérte a klántagokat, hogy a WC helyett, a belőlünk rezgésmentesen kiáramló újrafelhasználható bio olajat,
a MI24-es kávédarálósparhelt üzemanyag tartájába ürítsük, mivel még aznap hazautazna.

MI EBBŐL A TANULSÁG???
...hát az kedves Beba FŐZSÍR, hogy becses klánod a Balatonbuláj alkalmával ismét tovább upgrade-elte magát, mi szerint:
ZSÍRT ESZÜNK ÉS OLAJAT SZARUNK édesapám !!!!!

majd meglátod te is!

Sampi [KISZSIR]

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002