Vizualizáld és érezd át: Lajosbácsi golyóálló pelenkában flörtöl!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. július 11.:
zsírmalac ma tomporkondicionáló trappolásra indult a tanyamenti sásnál. legnagyobb megdöbbenésére a sás már nem volt a helyén, de ezt csak akkor vette észre, amikor háromszáz métert már elhaladt mellette. mivel így zsírmalac teljesen nyílt célpontot nyújtott a szomszéd tanyán rendszeresen őrjáratot tartó böllérkülönítmény számára, BEPARÁZOTT. szügyrevágta magát és amennyire testi adottságai engedték, kúszni kezdett, amit a tanyánkról látcsővel figyelő Lajosbácsi (műkedvelő hentes, zsírmalac egyik géndonora) inkább előrehaladási fetrengésnek nevezett el.
zsírmalac aggodalma nem volt hiábavaló. pár perc múlva a távolban egyszerre három antiszociális beállítottságú hentes is megjelent, harci teheneiken a nevetségesen gyakorlatozó zsírmalac felé dübörögve. a bocik már önmagukban elég PARÁS látványt nyújtottak: patáikon spenótzöld térdzokni, buta fejükön szarukeretes napszemüveg és usanka, mindemellett ritmusosan a szovjet himnusz bevezető sorait énekelték. ami ennél még PARÁZTATÓBB volt: a hátukat megülő hentesek kezében ZSÍRficamító eszközök lifegtek, melyekről köztudott, hogy fél mérföldes távolságról is képesek eltéríteni a kiszemelt préda ZSÍRját, ennek következtében a delikvens csak annyit vesz észre, hogy hirtelen kifordul önmagából és gyorsulási versenyt fut a saját ZSÍRjával.
zsírmalacra is hasonlóan borzalmas kínhalál várt, mert az egyik bátor lovag már emelte is az eszközt célzásra, ám hirtelen indulattal egy büdös gumicsizma robbant az arcába. zsírmalac ekkor már tudta, hogy úton van a következő PARAjelenség: Lajosbácsi csűrt elő a csűr mögül egy T72-es tankkal, melynek ágyúcsövére már rá volt készítve a következő, bűzduplex típusú gumicsizma. a támadóalakulat életben maradt tagjai a belátható távlataikat mérlegelve annyira bePARÁZtak, hogy már későn vették észre a hátulról csendeskombájnnal mögéjük kerülő bebaszovot, aki vidáman learatta az egész bandát, majd a helyzsínre érkező, bal kezében hurkatöltőt lóbáló Lajosbácsi segítségével eltalpalta a csárdást a maradványokon.

az igazi PARAjelenségek azonban akkor következtek be, mikor borospincénkbe térve önként beszorultunk a hordókba. Lajosbácsi ekkor lelepleződött: ebédre minden bizonnyal ismét csülkösbablevest lapátolt, mivel borzalmas robbanások és emésztési hangok közepette a hordója mintegy negyvenhat percen keresztül pattogott a plafon és talaj között, majd gázokkal telve mértani pontossággal megállt a mennyezet és a pince betonpadlója közötti felezőpontnál.


így PARÁZIK a klán, ha természetfelettire vágyik.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002