A múzsa csókja egyenlő Lajosbácsi leheletével.

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002.december 10.:
húha! akkora HENT türemkedett ki az éjszakában, hogy a Pleiadokról rögvest ufókülönítmény indult piciny Földünk irányába, mivel a galaxis egyensúlyának felbomlásával fenyegető harci szellemet észleltek kiterjedni az űr végtelen sötétjébe. külön bukét adott ennek a kiterjedésnek, hogy Lajosbácsi véletlenül ráhagymázott a székrekedésére és a gégéjéből előtörő hanghullámok olybá tűntek, mintha egy hirtelen feléledt rinocérosz vajúdott volna a krumpliültetvényeink tövében.
zsírmalac ezért ízlésesen, fejjel lefelé kiagatta a szárítókötélre szellemi pásztorunkat, hogy kedvenc malacpizsamája és spenótzöld térdzoknia társaságában jólérezve magát nehogy akaratlanul is befelé hányjon.

az első emlékezetes pályán Sak Halin békés élettelenségét dúlta fel a tesztoszteronok féktelen játéka. Stormbird rögvest UAZ-ba nyekkent, hogy aztán körbetöfögve a fél szigetet, azon M-60-as ellenállásába ütközzön, melyet a ZSÍR-klán kályhacsöves különítménye már fantomképek kiragasztásával is keresett. Stormbird önfeláldozó felderítőakciójának Blondy élvezhette a gyümölcsét, midőn csendes beletörődést szimulálva tüdőzte le Lajosbácsi fél liternyi tömény leheletét, melyet bebaszov egy RPG-ből továbbított a HUN vajda M-60-asának lövegtornya felé. miközben bebaszov a sikeres csuklatást ünnepelte az immáron üres RPG-ből kortyolgatott, erőspistában feloldott tablettás pálinkával, Pepike gondolt egy csavarosat és az ünnepek közeledtével meglepte magát a lepedőnkkel. csábításának a cefrében áztatott malachús csempészésére félretett BRDM-ünk sem tudott ellenállni, így Pepike tanyasi NATO-Mikulást játszva roboghatott végig a pályán sarlós-kalapácsos vászondarabkánkkal.
Blondyn viszont a kondícionálás jelenségének kezdő tüneteit véltük felfedezni, ugyanis minden bizonnyal Lajosbácsi illóanyagainak függőjévé vált: újra teknőbe fonta magát és immáron egy M1-essel vállalkozott arra, hogy bebaszov - Csaba T-90-esének lelkes támogatásával - ismét egy RPG-ből heveny pacalszag- és házipáleszemanácó-koncentrátummal kezdje ki fizikumának egységes mivoltát.
bebaszov ezen mazochista rajongás láttán annyira felbuzdult, hogy talpra kapta magát és a biztonságot nyújtó susnyásból az ellenség zászlója felé hirtelenkedett- közben köret gyanánt lekente ZSÍRral Pepike [NATOMIKULÁS] bal lapockáját -, majd azzal a boldog tudattal verte az arcát homokba Chucky ellenállhatatlan ólomköpete által, hogy Csaba még bent riszál azzal a T-90-essel a NATO-lepedőt körbeölelő városban és HEAT-tal kenegeti a vállakozó kedvű kapitalistákat.
a respawn megtapasztalása után ezért bebaszov és Stormbird egy T-72-essel turbódízelezett Csaba segítségére, hogy ezzel is megkönnyítse Blondy dolgát, aki az őrizetlenül hagyott lepedőnket a hátára lízingelve térülve fordult egyet. ugyan közben T-72-esünk vitézül nyomta a HEAT-dörgedelmeket a renitensek tanyája felé, ám ez csak arra volt jó, hogy Stormbird a lövedékek mellett magát is kilője a szerverről és bebaszov az AI sofőrrel karöltve bólintsa le a pázsitot az időközben satchellel ízlésesen körbeültetett tankból kiborulva.

rövidesen körünkbe érkezett ügyeletes parafenoménünk Joxy [HUN] személyében, akinek kvalitásai lehetővé tették, hogy a TCZ-pályán rendszeresen másfél tár bizonnal a testében és tíz másodperces eszmélési idővel legyen csak hajlandó respawnra térni. ez arra ösztönözte bebaszovot és Stormbirdöt, hogy átértékeljék a világról alkotott addigi elképzeléseiket és ráeszméljenek, hogy az illemtankönyv szerint halottnak minősíthető emberfia is tokán tudja őket rombolni kedvenc g36-osával. a feszültséget FCs [HET] oldotta, aki sunyítani igyekezett: egy zászlónkhoz közeli házban borszeszt szimatolva odalappangott a spájzhoz, aminek ajtajában összetalálkozott a zugiszoldánkat őrző bebaszov AK-74-esének dorgálásával és eljárta a köztudottan halálos szövődményekkel kecsegtető küszöbcsárdást. ám ezzel nem sikerült megakadályoznunk, hogy FCs valahol máshol szeszhez jutva intoxikálódjon és olyan hatásosan dülöngéljen többször is végig a pályán, hogy még gránátvetővel is kifinomult művészet volt aláZSÍRozni és három kommunista lepedővel gazdagabban tért haza szeretteihez. Stormbird és bebaszov a lelki egyensúlyuk helyreállítása érdekében ezt két viszontlepedőzéssel kontrázta, majd a következő coop-pályán az elvtársi szolidaritás jegyében vetették magukat a helikopterrel minden bizonnyal szántani kívánó Joxy megboruló rotoroskombájnja alá.

Lajosbácsi közben a nagy elázás után meg- és kiszáradt a teregetőkötelünkön. a kíváncsi ufók pont akkor érkeztek a tanyánk fölé, mikor zsírmalac őrpóznaként igyekezett a nagy hidegben meggémberedett Lajosbácsit leverni borospincénk bejárata mellé. tettek pár észrevétlen, vizsgálódó kört a furcsa strázsa fölött, majd megnyugodva távoztak az atmoszférából és útinaplójukba a következőt írták: Föld - aggodalomra semmi ok, az evolúció még csak most kezdődik.

2002. december 7.: ma Lajosbácsi tojásmelegítőt vett. tekintettel a zimankóra, a közeledő jégre-fagyra, ezt már igencsak ideje volt megtennie, mivel a szinte ráasszimilálódott vízvetetékszerelő-gatyát meddő próbálkozás lett volna lehúzni róla és melegebbre cserélni. miután Lajosbácsi bejáratta és méretre ülte tojásmelegítőjét, leröccent a pajtába, ahol egy szakadatlan böffentéssel eltüntette az ott porosodó számítógépekről a retket. több se kellett a helységben terpeszkedő teheneknek, lovaknak, féldisznóknak, rögvest ilyet kiáltottak: HENT!

a HENTet egy pángalaktikus méretű capture the island pálya jelentette, ahol azon ritka alkalmak egyike forgott fent, hogy HUN-ZSÍR szimbiózis jött létre. Blondy [HUN], Ghost [HUN] és bebaszov [ZSIR] egy szervként lépett fel az AI telhetetlen szándékai ellen, ami mellett sajnos néha Lajosbácsi is letette a voksát egy-egy hatásosabb permetezéssel.
(aki nem lenne képben a capture the island-ot illetően, az keresse fel a scene-lap ide vonatkozó fórumát)

kezdő megmozdulásként Ghost és bebaszov a környező városok kocsmáinak eszkalálásával és a haszon illendő behajtásával töltötték ráérő idejük jelentős részét. néhány duhaj helyi törzsvendég ugyan úgy gondolta, ő most nekiáll ellenállni, de elhatározásukat lerombolta bebaszov több gránátja és Ghost szellemes illemtanórája. mindeközben Blondy stílusosan vajdálkodott a háttérben, létrehozva egy kisebbfajta militáris várost a bőgő tehenekhez szokott bugaci puszta kellős közepén.
a kezdeti, tapogatózó hódítási manőverek leteltével a kommunista feelinget képviselő AI gondolt egyet és a Saint Pierre-Chapoi tengelyen frontvonalat nyitva szanálni kezdte a kiskocsmáinkat, ahol aztán jó orosz szokáshoz méltóan még a tankokat is pálinkával bírták haladásra. mivel csapatunk nem tudta tolerálni az efféle maffia-megmozdulásokat, vidám M1-szakaszok indultak az említett városok szeszegyensúlyának normalizálása érdekében.
miután bebaszov és Ghost többször is eredményesen hasracsúszta magát az egyre pöffeszkedőbb kommunista sereg ólmos propagandája által, megelégelés tört ki sorainkban. ekkor már T-72-esek és T-80-asok is elégedetlenkedtek dögivel az auránkban, Blondy pedig tucatnyi Apache helikoptert feláldozva ráeszmélt, hogy Shilka is van a világon, ezért az ellenséges bázis behálózását a Ghost-bebaszov duó képviselte páncélöklös alakulatra bízta. Lajosbácsi hatásos permetezőgépei miatt ugyan mindkettejüknek többször is sikerült respawnra térnie, de a ZSÍRos kitartás és a HUNos vasfegyelem meghozta gyümölcsét: egy - az ellenséges bázis tövében gondosan kiválasztott - kakasülőről bebaszov és Ghost két LAW-aranylövéssel MÉH-be térítette a kommunista construction vehicle-t.
ezután már nem volt más dolgunk, mint feltárni a hasonló alkalmakra magunknál tartogatott piknikkosarat és gusztusosan felzabálni a benne kotló tocsmányos sztrapacskát, miközben szalonnás vigyorral a pofánkon évezhettük Blondy kiselőadását, aki még Lajosbácsinál is virtuózabb permetezést bemutatva földbe kanyarította a tróger pálesztolvaj banda szeszfőzde-komplexumát.

a pajtában az állatkák ugyan már a HENT első negyedében hunyni tértek és lemaradtak a katarzisról, de erről nem ők tehettek. Lajosbácsi ugyanis annyira élvezte a tojásmelegítő nyújtotta előnyös érzéseket, hogy balalajkát vett a kezébe és végtelen ciklusba kerülve folyamatosan az "Áll egy ülő nyírfa a réten" refrénű nótát gurgulázta. hangja oly megnyugtató volt, hogy a tanyánktól hét mérföldre bölcselkedő hóbagoly is delíriumba esve pördült le kedvenc nyírfájának legfelső ágáról és a porban pofáresve olyan gondolatok álltak a fejébe, hogy hirtelen megváltotta a világot. de erről szerencsére csak ő tudott, így a világ megúszott egy újabb keresztrefeszítést, Lajosbácsi pedig a balalajkát pengetve továbbra is énekelhette kedvenc nótáit, hisz pokoli lehelete nem fért volna bele a bölcs bagoly megváltási terveibe.

ámen

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002