Lajosbácsi mai igéje: a velő az élet titka, fiaim!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2003.február 18.:

1 ÉVES A ZSÍR-KLÁN!

dalolunk, mulatunk, szól a zenekar! háromszoros, nemgyenge "ZSÍR!" a tiszteletünkre!

ZSÍR! ZSÍR! ZSÍR!

és mindezt nemcsak azért, mert buli van, hanem azért is, mert Stormbird-nek hosszú (cirka 11 hónapnyi) gyakorlatozás után sikerült első áldozatát szednie Lajosbácsi kedvenc disznóölőjével, a Dragunovval.
Stormbird ugyan még ma is hadilábon áll a malacszomorító eszköz távcsővében látható hieroglifákkal, de a HUNok kedvenc pályája tömény tesztoszteron-túltengést okozott a testében, így hát a sors semmi akadályát nem látta annak, hogy sikerélményben részesítse kláncimboránkat. Stormbird ennek érdekében egy hosszú, ám egészséges kocogás lezavarása után sniperként kotlást szimulált az ellenség bázisa melletti domboldalon és a Dragunov távcsövében először felbukkanó versenyzőt egy virtuóz "Rohadalom!" felkiáltás kíséretében mellbimbón penderítette. Az eredmény még őt magát is meglepte, ugyanis a célpont a tiltakozás leghalványabb jele nélkül omlott össze, így hát Stormbird az eufórikus örömtől elragadtatva rögvest rárohant a megszomorított kapitalistára és holttestén kétlábbal eljárta a "zsírmalac-denszként" elhíresült négycsülköst.
Az ellenség hajtóvadászata ugyan már útban volt, de mikor meglátták, hogy exitált kollegájuk földi maradványain egy egész bokor mulatozik, megrökönyödtek. Ennek pillanatait használta ki Stormbird, hogy bepuszilja életének második Dragunov-áldozatát, majd immáron éterikus boldogsággal eltelve adta át magát a kapitalisták ólmos dorgálásának.

a klán születésnapja alkalmából tartott ünnepi HENT ugyan semmivel sem volt egyedibb, mint elődei, ámde utólag nagy vehemenciával kikiáltottuk ünnepi HENTnek, tehát ünnepi HENT lett belőle. ezen alkalmat megkoronázta a három, nagyobb klán vezéregyéniségeinek ( Blondy [HUN], FCs [HET], bebaszov [ZSIR] ) lingvisztikai- és nótabemutatója. különféle csodálatos és ízes szavak repkedtek a levegőben, amiket bizony a kláncsászárok - tekintélyük megőrzése érdekében - ki is mondtak (hogy a pórnép is valamelyest magáévá tehesse az eluralkodott feelinget, idézünk néhány SZAVAT a teljesség igénye nélkül: szütyő, autista pacal, patyolat, EMBERKERESKEDŐ, bazsalyogtam, humusz, kutyafittye, csumásparadicsom...a szorgalmasabbak ki is mondhatják őket). minekután FCs előadásában meghallgathattuk az "Indul a bakterház" című kultuszfilm méltán híres betétdalát ("szereti a tik a meggggyyyeeeeeeeet...kettenszeretünkmi egggyeeeeeeet"), HENT csapott a bandába.

a bemelegítésnek szánt Holdfortress-pályán bebaszov rögvest jubileumi hangulatba került és tábori rádión a közeli Lacipecsenyéstől rendelt két ellenséget a bázis déli oldalán lévő domboldal lábához. az említett vendéglátóipari egység nem hazudtolta meg jó hírét és perceken belül, Patriába csomagolva szállította az önjáró pecsenyéket, melyeket bebaszov első látásra kissé nyersnek talált, ezért egy szaftosabb RPG-lökettel zamatosabbra pirította a szállítmányt. Blondy ugyan eközben virtuóz légicsárdást mutatott be egy Blackhawk-ba szorulva az őrzésünkre kijelölt bázis légterében és szaporán kínálta a grátisz rakétákat, ám idővel egy Strelának álcázott udvarló lekérte az atmoszférától és csűrdöngölőst erőltetett a kiszemeltjére ( hiteles szemtanúk beszámoltak arról, hogy Blondy, miközben táncpartnere gömbölyded testébe kapaszkodva zuhant a föld felé, válogatott szitkokat szórt a fejére: "...te bizton emberkereskedő vagy!....TE BIZTON EMBERKERESKEDŐ VAGY!!!..." )

"-Hoppá!"- mondta Gedu és most kivételesen nem hazudott. Sakhalin Heavyarmor-pályán ugyanis bebaszovot kísérve olyan eszkaláció tanúja lehetett, ami csak Lajosbácsi kocsmai ámokfutásához hasonlítható. klánvezérünk ugyanis olyannyira megszerette a sütögetős-népvándorlós életmódot, hogy egy újabb kályhacsövet növesztve a hátára exodusra indult. arra azonban ő sem számított, hogy a pálya közepén átívelő - Lajos-vágóhídba torkolló - hegylánc mértani közepén szólózik egyet az ellenség szintén nomád sütögetőjével, Pepikével. randevújuk eredményeképpen bebaszov újabb pörzsölővel gazdagodott, épp időben ahhoz, hogy nyugodt lélekkel vegye észre a kommunista falu ostromára M60-asban és M2-esben érkezett reménybeli hurkatöltelékeket. a teknőkbe bekopogtató RPG-k és LAW-ok csábításának engedve Blondy és csatlósa kissé szétszórt személyiségként tértek vissza a zord külvilágba. az élet azonban nem habostorta. ezt támasztotta alá az a tény is, hogy miután bebaszov a kerek erdő kellős szélén sikeresen FCs alá ajánlott egy morcos gránátot, majd Atesz ólmos dorgálásának engedelmeskedve respawnra tért, Blondyt szimatolt a veres lepedőtől nem messze lekotlott M1-es volánja mögött. indult is a páncéltörő szándék bebaszov formáját öltve a kis kórokozó felé, de ez csupán csak arra volt jó, hogy ismét rájöjjünk arra, amit a műveltebbek már tudnak: 4 RPG -vel felesleges előre tervezni, ha Abrams is van a közelben. a tank ugyanis úgy nyelte be a löketeket, hogy attól féltünk, repetát is kér, majd Blondy egy erőteljes lövéssel SABOT-on bólintatta bebaszovot.

a következő, Atesz-féle pálya Heavyarmor változata ismét dicsőséget hozott Lenin szellemének. az újabb Pepike-bebaszov csúcstalálkozó ugyan most Pepikének hozott pozitív önértékelést (hiába hallotta kláncsászárunk már a domb túloldalán a jellegzetes strandpapucs-csattogást, mikor Pepike előtűnt végre a domb mögül, rájöttünk, hogy a jobb egérgombot nyomogatva legfeljebb heveny öngyilkosságba sodorhatjuk magunkat), ám utána bebaszov és FCs kooperatív csibészkedése nyomán - Gedu és társa önzetlen BMP-támogatásával kísérve - egy grátisz NATO-lepedővel tértünk bázisra. hukkantottunk, hittyentettünk, majd bebaszov elgondolkodott azon, mitől lett a végére abból az egy lepedőből kettő.

az elmúlt 360 ZSÍRos nap legnagyobb eseménye azonban kétségkívül az a menyegző volt, amiről most tudósítani fogunk...

ZSÍRlagzi!.....történt vala, hogy bebaszov egy halványabb pillanatában megvilágosodott és rájött, hogy szerelmes Stormbird-be. ennek együltében rögtön hangot is adott és lássuk, mit válaszolt Stormbird a határozott és mindenféle nyálas sallangoktól mentes leánykérésre, mely így hangzott el bebaszov arcából: Storm, leszel a feleségem?

"Szóval az öröm könnyeivel küszködve rebegek igent! Csak azt nem értem, hogy miért vártál ilyen sokáig? No mind1... Ami volt az volt. Mostantól csak a jövonkkel foglalkozunk. Nászút hova ? (Szóba sem jöhet Skandinávia, csak a jó meleg Afrika)"
nászút ide, nászút oda, az esküvőn bizony direkt az alkalomra kitenyésztett pézsmamalacok álltak sorfalat a hófehér hentesköpenyben bevonuló, enyhén borostás, ámde még így is szűzies megjelenésű ara és rozsdabarna, ízlésesen leevett malaclopóban feszítő ura tiszteletére. bebaszov stílusosan indított: a templomba belépve a kövezeten előre végigöntött óriási ZSÍRfolyamba fektette menyasszonyát és Lajosbácsi "höööööööjjj, gyerek!" felkiáltásának kíséretében az oltárig tolta. a meglepett plébános (mindenki mondja ki: PLÉBÁNOS) olyan intenzív katarzisba merült, hogy zavartalanul levezényelte a ceremóniát annak ellenére, hogy közben a háttérben az ünnepi alsóneműben tetszelgő zsírmalac - mellbimbóit rezegtetve - végigflörtölte és megtermékenyítette mind a 26 pézsmamalac nőstényebbik felét. miután a formaságok csúcspontjaként bebaszov megpecsételte sorsát és kedvesének gyűrűsujjára ráhúzta a hurkatöltőt, az ünneplő hájtömeg az utcára vonult. ott szembejött zsírmalac két legjobb barátja, jóemésztés és nemegyszerű bélmozgás. a kollektíva ezen felbuzdulva kánonban böfögött egy globálisat, majd lerohant egy közeli talponállót, az ünnepeltek kicsontozták a korcsmárost, beletöltötték a korcsmárosnét, majd lassú nyárson megpirítva őket, elfilozofálgattak a vendégsereggel a világban tapasztalható növekvő erőszak káros következményeiről.

utóirat: ...egy afrikai őslakos megemlékezéseiből:"....meleg volt...aztán idejöttek és még melegebb lett...nagyon meleg..."

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002