Lajosbácsi mai igéje: fasza!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

Hírek!2002. február 20.:
ma Lajosbácsi permetezni indult egy Mi24-essel. derekasan megdöbbent, mikor permet helyett rakéták hagyták el a gépet és kiverték egy piacra igyekvõ öregasszony kezébõl a cekkert. Lajosbácsi ezen annyira felbuzdult, hogy landolás után hazatáviratozott: alkonyatkor hent lesz! úgy is történt. a klánt bebaszov képviselte és nem sejtette elõre, hogy ma az egyik körben parasztlázadás fog kitörni. kommunista tömörülésünk oldalán ugyanis bennmaradt nemkevés ai és egyetlen szervet alkotva igyekezett lecsapni a kapitalista egysejtûségekre, miután Kuna vezérünk bátran nyomott egy fadet . aztán pártszakadás következett be és bebaszov, PeTiQue-vel közös szándékot felvéve irtani kezdte az ai-t. PeTiQue egyiküket el is ásta. ezt a gesztust azonban nem értékelte senki ott, ahol kellett volna és mindeközben egy hummerrel besunyítottak a zászlónkhoz. ekkor azonban Atesz - aki minden sunyítások felelõse - észrevette, hogy egy hullát is végigfuvarozott a pályán az anyósülésen. ezen annyira megrökönyödött, hogy jelzésképpen dobott egy hátast. mi az elvtársi bajtársiasságot szem elõtt tartva egy ak-sorozattal segítettük a mozgását. ugyanezen pályán történtek még érdekességek. világossá vált a klán számára, hogy Lajosbácsi feje mágneses. aki nem tudná: a klán logoja az õ vidám, önfeledt buciját ábrázolja, s mikor egy klántag magáévá tesz egy jármûvet, a logo azon megjelenik. nem volt ez másképp akkor sem, mikor bebaszov egy t72-essel csárdást lejtett ott, ahol ezt tábla tiltja. egy idõ után az keltette fel a figyelmét, hogy a tank körül hasad a hajnal. meglepve tapasztalta, hogy ezt a jelenséget egy maroknyi LAW okozza, melyek Lajosbácsi csávós mosolyától elkábítva követték a klánlogot. udvarlásuknak meg is lett az eredménye: a t72 megborult és bepúzott.

a következõ pályán Pepike ZSÍRosodott erõsen. felnyergelt egy m60-ast, megülte és lekotlott a domboldalon, közvetlenül a számunkra fontos jelentõséggel bíró zászlók felett. ezáltal olyan széles rálátást kapott az életre, ami lehetetlenné tette, hogy egyenlõ ellenfélként tekintsünk fel rá. szaporán kínálgatta a lövegeket és ezen gesztusát annyira erõs sárm lengte körül, hogy engedelmesen adtuk át magunkat szándékainak; buzgón nyeltük a túrós sabotokat. késõbb azonban figyelmessége már terhessé vált, mint a túláradó anyai szeretet, ezért döntöttünk: kétoldalról célbavesszük fade-del. eltaláltuk.

jött az, ami még egy veterán klántagot is meglepne: a következõ pályán pedro870-nek sikerült beZSÍRoznia egy cobra rotorját. ezt onnan vettük észre, hogy repülni ugyan repült, de hangja nem volt. ugyanitt felháborító tények is napvilágra kerültek: az ellenség egy tagja befészkelte magát egy parkoló helikopterbe és miközben gépágyúsorozatokkal csiklandozta a feléje tartó elvtársainkat, szalonnázgatott! ez duhaj módon felbõszítette bebaszovot, aki épp állóképességi megmozdulást tartott a környéken és 3000 méter kocogás után balról falatozáson lõtte a tapintatlant. jobbról is megtehette volna, de ott egy rohambili alól kilógó népszabadság védte a delikvens arcát.     

a nap ZSÍRJAI: [CoW.hu]-=Gangrel=- , pedro870 [HET] és FCs [HET]. õk kezdtek ráérezni az ütemre és hent közben többször is hangos ZSÍR! felkiáltással rokonszenveztek bebaszovval.

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002