Lajosbácsi mai igéje: megyünk az olasz frontra, fiaim!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. február 21.:
zsírmalac ma oly váratlanul szólt be, hogy a többiek agyonverték. még az sem hatotta meg õket, hogy a beszólás a következõképpen hangzott: hent!

a mai elsõ csata igen jól indult, mert rájöttünk, mi okozott bennünk megmagyarázhatatlan hiányérzetet már régóta: újra a harcmezõn üdvözölhettük zsoltikát (polgári megszólítása: shadowzsolt), mindenki spanját, aki már a kezdõ lépésben sem hazudtolta meg mivoltát. pajszerrel sikerült feltörnie egy m1-est és ai gunnerével nem szégyenkezett ellejteni a respawn pontunkig, ahol aztán értelmi fogyatékosnak álcázva magát tanyát vert és igyekezett úgy tenni, mint akinek ott a helye. ez eléggé nyugtalanná tette zsírmalacot és menten ellepte volna takaros ZSÍRjával a hepciáskodó bitangot, ha nem lett volna épp agyonverve . ezért bebaszov és Lajosbácsi azzal töltötték az elsõ kört, hogy reanimálják zsírmalacot: intravénásan forralt bort juttattak renyhe testébe, majd rákötötték a fejõgép fõáramkörére.   

a következõ utcai harcos pályán már világossá vált, kik lesznek a nap ZSÍRjai: Blondy, Atesz és ApWar érdemelték ki a megtisztelõ címet. õk folyamatosan adták a hent alaphangulatát, mivel minden jelentõs eseménynél hangos ZSÍR! felkiáltással tudatták a néppel, hogy bebaszov épp hozzádörgölõzött egy-egy sorozatukhoz. 

jön még ZSÍRra ZSÍRégetõ! ezt támasztotta alá a következõ körben DOGMAN megmozdulása is: õ bátran hasonlapulta magát egy zászlónkhoz közeli bokorban és mikor napZSÍRja Blondy - visszaélve adakozó hajlamainkkal - immáron másodszor próbálta megbugázni csíkos-csillagos vászonlepedõnket, aláZSÍRozta egy LAW-köpettel. kicsit odébb bebaszov arra lett figyelmes, hogy valaki a dombtetõrõl géppuskával villantózik. Lajosbácsi megszavazott neki egy idegtépést, ezért bebaszov büdös gránáttal szólította fel az izgága serdülõ testi felépítését a szétszóródásra.

a továbbiakban a klán tankokkal, helikopterekkel gyakorlatozott. bebaszov és társa igyekezett kihasználni a Mi24-es adottságait és nem cicizett: rögtön az ellenség respawnja fölött leZSÍRoztatta magát a mennyekbõl. nem sokkal ezután bebaszov egy shilkát segítségül hívva Pepikének kezdett udvarolgatni, aki mindenféle disztingválásra való hajlam mellõzésével egy m1-essel, a respawnunkat útba ejtve száguldott a szomszéd tanyára, mert megneszelte, hogy ott diszkont áron piacozzák a lókolbászt.  nagy igyekezetében viszont nem röstellte egy testreSABOT böffentéssel kiparancsolni bebaszovot a légvédelmi dagadékból. bebaszovot ez oly hirtelen és váratlanul döngette mellbimbón, hogy menten letüdõzte a puncsos tarját, amit épp majszolgatott. ezért Pepike 2 napig nem lehet a nap ZSÍRja, drága volt az a tarja. ez a pálya egyébként is kedvezett bebaszov képességeinek: egy t72-be tokozódva kereste a helyes irányt, amikor gyanútlanul ráfordult egy olyan útra, amit kevéssel azelõtt az ellenség böllérkülönítménye hosszanti irányban megZSÍRosított. bebaszov jobb kezében csabai csípõssel, balban dobozos bikavérrel borult tarkón, miközben örömmel konstatálta, hogy társai figyelnek rá és "hülye bebaszov felborult a tankkal " kiáltással ismerik el a teljesítményét. 

a bajtársiasság jegyében születõ kooperatív bevetések következtek a bebaszov-ApWar-Gangrel pufajkahelytelenítõ kommandó részvételével. falut rohamoztunk, mely mögött túszul ejtett pékek tanyáztak és vigyázzban állva tûrték, ha valaki fonottkalácson lõtte õket. meg akartuk menteni a cimborákat, ám arra nem számítottunk, hogy az egyik kiskertben egy susnyásban megbúvó kertészgeci ültette el magát és robbanó cupákokkal jelezte rettenthetetlenségét. a jelenléte annyira megható s egyben visszataszító volt, hogy kommandónk a sokadik próbálkozás után már inkább a pékeket ZSÍRozta, azokkal kevesebb volt a gond. 

(zsírmalac közben reanimálódott és most terpeszben kunkorodik. az aggódást köszöni szépen.) 

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002