Lajosbácsi mai igéje: beküldöm magam a LEG..LEG..LEG-be!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. február 23.:
ma Lajosbácsi szieszta helyett strandpapucsban huzatta a traktort. kis ráhangoló hajtás után gondolt egyet és déli 1 óra körül sorbafektette a teheneket, megtúráztatta a traktor motorját, majd helybõl átugratta mind a 48 marhát. a repülés ívét azonban elszámolta és hangos ZSÍR! felkiáltással sûvítve rárobbant a latrinára. miután sikeresen kipiszkáltuk a több rõf vastag gané alól, megmutatta, hogy becsapódó teste milyen betûket formázott a gõzölgõ anyagba: hent!

a kezdõ pályán megörültünk. zsoltika foglalt helyet ismét a csapatban és ekkor már mindannyian biztosak voltunk benne, hogy unatkozás nem lesz. így is történt. kezdéskor blackhawkba ZSÍRoztuk magunkat és naívan vártuk, hogy a pilóta majd rotort indít és elrõpít bennünket egy Mi24-eshez. az ülés ugyan kényelmes volt és testvériesen megosztottuk egymással a tepertõs pörcöt, ami minden klántag tûlélõcsomagjának alapját képezi, ám egy idõ után fészkelõdésre késztetett minket a nagy semmi. bebaszov hát kiugrott, hogy arcbanézze a pilótafülkében helyet foglaló regrutát és ekkor világossá vált minden. a sofõr ugyanis sertésdagadót falatozott póréhagymával és hozzá a gazda-tv adását sasolta. megoldást kellett hát találni, így kénytelenek voltunk a pajta mögött parkoló kiowával felemelkedni és tenni egy tiszteletkört az addigra már ZSÍRfolttá lõtt Mi24-es felett. fentrõl azonban feltûnt, hogy egy gyanúsan ismerõs zászló lobog egy bmp-nek álcázott szekér farán, mely az ellenség bázisa felé robog. berádióztunk zsírmalacnak, aki egy rövid és velõs RÖFF!-öt hallatva adott parancsot a pernahajder leZSÍRozására. rálódultunk az enyveskezû szekérhajcsárra, de arra nem számítottunk, hogy balról egy m1-esbõl Blondy ezt nem tûrhette és lövésével bütykön kínálta a szándékunkat. respawn után bebaszov már távolról megbizonyosodott arról, hogy a zászlónk körül biza' nagy mészárlások zajlanak: robbanások, tocsogó ZSÍR, füst látszódott a domboldalról. a legény azonban zsoltika volt a talpán, aki a heves irtás felett saccperkábé 10 méterrel körözött a helikopterével és hangos "KI KÉR AIR TAXIT?" felkiáltásokkal próbált fuvart szerezni. késõbb azonban ügyesen a túlvilágra pöckölte Pepikét. hogy honnan és hogyan, azt nem tudjuk, mivel ezzel majdnem egyidõben dõlt rá bebaszovra a petrencésrúd, amit egy ismeretlen halõr bocsájtott ki, miközben szolgálati abrams-ében pipázgatva szokásos péntek esti õrjáratát költötte a patakparton.

ezután tankos-zászlós-ZSÍRos pályára terelõdött át a harc. kezdetben bebaszov egy t72-vel lapított nem messze az ellenség falujától, de hatástalannak bizonyult az ágyúcsõre húzott gumicsizma, aminek hangtompítóként kellett volna funkcionálnia és hamar osonáson kapták büszke klántagunkat. ekkor bebaszov trükközni kezdett és fittyedtcsövû tankjával tökéletes tolatásból-beállást hajtott végre a falu kocsmája mellé. ám mielõtt - pusztán óvatosságból - pánikszerûen elhagyta volna szakadtra lõtt járgányát, olyan erõvel döngölt rá Atesz m60-asára, hogy Atesz kezébõl kirepült az épp harapásra emelt paprikásszalonna és légmentesen záró farsangi álarcként barátkozott meg gazdája fejével. bebaszov immáron elégedetten simogathatta magát sörcsöcsön és belátogatott a csehóba. két fröccs között tûnt fel neki, hogy Atesz csökönyösködik és a közeli domboldalon bölömbikát üldöz egy m16-ossal. bebaszov úgy döntött, ZSÍRoznia kell. felpattant és az ajtóból célba akarta venni a pajkos vadászt, de a bejáratot elborította a kidobóember. Lajosbácsi oldotta meg a problémát: felsõcsülkön ragadta zsírmalacot és tonnányi megtestesülésével fültövönmaflázta a lábatlankodó strázsát. közben ZSÍRT! kiáltott. bebaszov ezekután kénye-kedve szerint lõhette szándéktalanságba a csiberohamozó ellenséget. nem nézte ezt jó szemmel a közelben bögölyt patkoló Pepike és egy rövid sorozattal megmasszírozta bebaszov csomóbarándult hátát.

felvirradt a következõ csata, ahol zsoltika reményt vesztett. harci cselekményünk támogatása közben sonkán lõtték és ezt végeláthatatlan "MEDIC! HELP! ORVOS! VAN A PÁLYÁN ORVOS? VÉRES A COMBOM!" felkiáltásokkal hozta a világ tudomására. ellenben Blondy nagyon ZSÍRosított. orvlövészként született hadászatba, ezért nemkevés csapatbátyánk életét folytotta ZSÍRba, mikor azok ösztöneiktõl vezérelve zászlót akartak gyûjteni. ám bebaszov megfurfangosította a helyzetet és hátulról tokánrombolta a kis rejtõzködõt, aki bozótkrumplinak álcázva gyökeresedett egy fenyves szélén. késõbb klántagunknak Pepikére is sikerült ráhoznia az ólomfrászt - Pepikét ez annyira idegrendszeren érintette, hogy respawn után repair truck-al nyírta formára a bozótot a bázis körül, hátha sikerül ráparkolnia bebaszov szalonnadús vigyorára. neki nem jött be az, ami Creatornak igen: õ ugyanis UAZ-zal izzított a laktanyánk körül, majd egy óvatlan pillanatban cigánykereket vetve eljutott a zászlónkhoz közeli bokorig, hogy respawnra tanítsa bebaszovot.

utcai harcos utcai harc jött az utcai harcos pályán. itt mindenféle parasztos sallangott mellõzve DUNEE ZSÍRozta a népet kábulatba. a szokásos respawntúltengése mellett bebaszov is röffentett egy tekintélyes megmozdulást: bizon-csalárdságokkal nyenyerén alázta Blondyt és ApWart, kik nem szégyelltek egymás hegyén-hátán mafláskodni egy ház bejáratának küszöbén, hogy onnan g36-os büfikkel térítsék meg csapattársainkat a keresztény mennyországnak. bebaszov a mészárlás után hullanézõbe indult, csakhogy észrevétlenül a nyomábaszegõdött egy gránát is, hogy megfelelõ pillanatban falonszétkenõdésre bírja bebaszov ZSÍRját.

a nap ZSÍRjai: Prank és pedro870. csak azért, mert miért ne. egyébként jól henteltek.

A HÓNAP ZSÍRJA: DOGMAN és npeti! ftp-tárhellyel igyekeztek segíteni a klán eredményes megnyilvánulását. aki ezt olvassa, az köteles felállni és háromszor ZSÍRT! kiáltani a tiszteletükre!

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002