Lajosbácsi mai igéje: elbasztuk!

 

 

  Főmenés
  Betyárok
  Járgányok
  Csúzlik
  Tutoriálok
 
06.02.14. 21:23bebaszov a(z) teheneket akarja szájbarúgni mert letört a tőgyükTöbbi

HENTESKEDÉSEK

Nakérlekalássan, itt mindenféle írói vénák fognak elszabadulni, ha Lajos is úgy akarja. Tanúja lehetsz itt olyan dolgoknak, amik a klánnal vagy klántagokkal estek meg - különös tekintettel egy-egy hent összefoglalójára -, illetve itt értesítjük a népeket arról is, ha Lajos valahol megtörténik.

2002. február 23.:
hókonvágták a szervert, nuku hent. de a klán nem az a kétségbefordulós fajta: vállalkozást indítottunk és lódolgokkal kezdtünk foglalkozni. az osztrák határ mentén dobbantottunk egy tanyát, ahol lóültetvényekkel és a lóbetakarítás rejtelmeivel törõdünk. a népek okulására most átadjuk tapasztalatainkat.

az egészet úgy kell kezdeni, hogy ásunk egy elég széles és mély gödröt, a lovakat pedig fejjel lefelé kb derékig belepalántáljuk, majd földdel hintjük be. hagyjuk õket érni sacc 9 hónapig, de közben ügyelni kell a locsolásukra meg arra, hogy alulról - ami most felül van - tápláljuk õket. a folyadékpótlással kevésbé kell törõdni, a talajvíz elég a paripák szomjának oltásához. mikor a lovak kirügyeztek, majd beértek, betakarítunk. elõvesszük takaros kis géppisztolyunkat és jó gazdához méltóan lazán, csípõbõl learatjuk a lovakat. ezután ízlésesen elkészítjük a héjában fõtt ló néven hamarosan ismertté váló ínyencséget, vagy tálalhatjuk a majonézes lovakat is. turisztikai szempontból ideálisan új gasztronómiai ötletek ezek, melyek az osztrák határ innensõ szélén vonzó finomságot jelenthetnek. érdemes a farm mellett rögtön lóvendéglõt nyitni, így haszonlesõ markunkat nem kerüli meg a bürökrácia kanyargós útvesztõiben elveszni hajlamos nyereség.

a lótermesztés folyamán szükségünk lesz egy olyan partnerre is, aki szellemi tõkeként mûködik közre és elég intelligens ahhoz, hogy az érés folyamatában lévõ pacikkal értelmesen el tudjon beszélgetni. esetleg halkan duruzsol, dalol nekik (pl. így: pam-pam-pam-pampim. akinek netán ismerõs lenne a dallam: igen, ezt valóban a Zenebutikból, Juhász Elõd mûsorából loptuk). az állatok lelki egyensúlyának szempontjából ez nagyon fontos, ugyanis csak így lehet a húsuk a betakarítás idejére kellõen porhanyós.

nem elhanyagolható a lóbiznisz szempontjából a reklámmarketing sem. ennek érdekében érdemes figyelemfelkeltõ reklámfilmeket forgatni, melyekben profi modelleket ültethetünk frissen nyúzott lovakra (természetesen a holttesteket a forgatás elõtt le kell fertõtleníteni, mert igen hamar elszaporodnak bennük a giliszták). jó reklámfilm-ötlet még: négy rendõrcsizma kering a Hold körül, bennük egy-egy lóláb.

(a fent látható szakmai szöveget zsírmalac és Lajosbácsi költötte a pajtából, ahol a legkorszerûbb processzorokkal ellátott számítógépek vezérlik a lovak ágymelegítõjét)

Very Secret Place
User:
Password:
ZSÍRosok

DOGMAN

Stormbird

bebaszov

Petiqe

Gedu

Joe Crazy

agentKGB

Yoda

Yula

Dome

Tuncsi

Yber

zsirmalac

Lajosbácsi

Fürti

killerke

Hentike

ZSÍRtartalék
Füstölõben

npeti

Tiszteletbeli ZSÍR

Paradia

Cyber-e

Dizányok

ZSÍR style

Zõd style

ZSÍR nagybetû

ZSÍR verdana

 
© TANYALAP v2.0 2006 by DOGMAN & ZSIR klán © 2002